Abonează-te la blog

Vrei să afli primul ce am mai scris pe blog? E simplu.

Scriu despre marketing, branduri, social media, business, gadgeturi și blogging, găsești o listă cu articolele recomandate de mine aici. Dacă dorești să fii la curent cu noutățile ai mai jos câteva variante prin care putem păstra legătura:

Newsletter

Trimit 1 newsletter pe săptămână, nu mai mult. E cea mai simplă variantă dacă nu vrei să zilnic emailuri de la mine dar totuși vrei să afli lucrurile importante. Introdu adresa ta de email pentru a te abona.

Abonare la articolele de pe blog prin email

Primești 1 email dimineața cu articolele scrise pe blog în ziua anterioară. Scriu de obicei 1-2 articole pe zi.

 

Abonare la blog prin RSS Feed

Nu vrei să primești emailuri dar folosești un cititor de feeduri RSS? Te poți abona la feedul blogului cu un simplu clic.

Urmărește-mă pe Facebook

Aici pun atât articolele de pe blog, cât și linkuri zilnice către articolele pe care le găsesc interesante legate de marketing, branding, social media, tehnologie, online, uneori și chestii personale. Pe contul personal sunt mai activ:
Pagina de Facebook:

Twitter


Google+

Să nu uit, dacă vrei să iei legătura cu mine direct poți să îmi trimiți un mesaj. Ne citim! 🙂

1 Comentariu

  1. Mie mi se pare prea mare bataie de cap sa ma apuc sa-mi fac un blog pe WordPress asa cum vreau eu in cazul in care nu am cunostinte tehnice. Prefer ca timpul petrecut cu crearea site-ului sa-l folosesc in favoarea mea si anume sa scriu articole interesante si de calitate. Cand mi-am facut blog-ul am apelat la serviciile unei agentii de web design , mai precis http://www.growmit.ro, iar site-ul m-a costat doar 100 de euro cu tot cu mici personalizari si a fost gata in 2 zile.

    (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *