Al 17-lea congres al bloggerilor ieseni

Tovarasi, tin sa va anunt ca unul dintre soimi patriei, Dany, implineste frumoasa varsta de 14 ani, iar cu aceasta ocazie, toti colegii lui intru colaborare blogosferica ne vom aduna duminica, in Steak House la ora 16:00, pentru a sarbatori aceasta etapa in dezvoltarea unui om de baza al patriei.

In cadrul congresului vor fi anuntate si rezultatele primului chestionar adresat bloggerilor sub 18 ani. Deasemenea, tovarasul aniversat a lansat un zvon potrivit caruia primul rand de suc Brifcor si bere Margineni va fi achitat de el, din imensa alocatie oferita cu nemarginita dragoste de statul roman.

Bonus, un alt tovaras din raionul Iasi, inginer mare in ale onlineului, isi serbeaza ziua de nastere luni 27 octombrie, deci il vom sarbatori si pe el, cu cantece patriotice, flori si ifoane. Nu pot spune mai multe detalii despre identitatea lui, dar voi strecura indicii in aceasta dare de seama, pentru cei cu ochii ageri si mintea odihnita.

P.S: daca nu il stiti pe Dany, va sugerez sa va dati bine pe langa el: comentarii, trackback-uri, linkuri, din astea. Poate va alegeti si voi cu un paharel de Brifcor. Haipa!

5 Comentarii

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: