Edukid.ro – jucarii educative

Razvan si Simona au lansat Edukid.ro, un magazin online ce comercializeaza jucarii care ii vor atrage pe pitici sa invete din placere si nu din obligatie.

Imi place ca folosesc din plin retele sociale si sunt deschisi catre clienti. Am vazut pe site cont de twitter, yahoo messenger, numar de telefon pentru cei care vor lamuriri suplimentare, informatii despre jucarii, ba chiar si tarifele pentru livrare. Bonus, au adaugat si logo-ul magazinului, util daca vrei sa scrii un articol pe blog, cum scriu eu acum. Pe scurt au toate chestiile care lipseau de la magazinele online descrise de mine acum cateva zile. Urmeaza sa adauge mai multe jucarii educative in curand, pe langa cele deja existente.

Pot spune ca magazinul e foarte nisat – educatie pentru copii prin intermediul jucariilor. In concluzie, daca aveti vreun pusti prin preajma si vreti sa ii oferiti un cadou interesant dar si util, stiti de unde sa cumparati online.

Recomand eMAG pentru cumpărături online.

5 Comentarii

  1. Le urez multa bafta. Proiectul este o idee foarte buna, mai ales acum in preajma sarbatorilor de iarna cand lumea cumpara mai multe jucarii de obicei.
    Acum trebuie sa atraga lumea cumva. Sugerez niste reclame-imagine in adwords. Ceva gen „Magazin acreditat de Mos Craciun”

    (0)
  2. Imi place site-ul ! Prima impresie una placuta, culori calde si… ceea ce ma uns la suflet e folosirea WordPress in realizarea magazinului.
    Felicitari ! Cred ca este primul si singurul din Romania care exceleaza la acest capitol !

    (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *