Românii sunt destepți

Testez Galaxy Note 8, cel mai nou telefon lansat de Samsung. Vezi recenzia completă..

Chiar dacă e o campanie inițiată de ciocolata Rom, ideea îmi place. Cautați pe Google Românii sunt deștepți, nu altceva. Sau „les roumains sont intelligent”, „romanians are smart” etc. Cu cât se efectuează mai multe căutări similare, rezultatele sugerate se vor modifica. Să schimbăm algoritmii de căutare pe Google, cum ar veni.

Bonus, via Cristi, screenshoturi cu ce a făcut presa din România pe Google de la demararea campaniei. A stricat și mai tare algoritmul ce scotea la înaintare rezultatele negative pentru căutările cu românii sunt .. , împingând titluri de tabloid la înaintare. Orice pentru trafic, inteligenților, nu e așa? Vorba aia, nu te înfundă nimeni cum te înfundă ai tăi.

românii sunt deștepți

11 Comentarii

 1. Am vazut ca pe .com deja apare la autosuggest „romanians are smart”. Momentan pe .ro nu se vad rezultatele, desi ar trebui totusi sa apara in curand, pt ca am impresia ca multi au cautat termenii astia pozitivi, ca sa zic asa. romaniisuntdestepti.ro are alexa rank 1.3 mil dupa cateva zile, ceea ce inseamna ca a fost accesat de cateva mii de ori. Oricum, cred ca ar trebui sa demonstram contrariul si altfel, nu manipuland autosuggestul pe google. Asta-i practic reputation management, sa zicem, ceea ce nu inseamna neaparat ca suntem destepti sa nu suntem paduchiosi daca reusim asta. Inseamna doar ca stim sa manipulam autosuggestul si atat. Probabil mult mai eficient ar fi sa nu mai mearga romanii in afara la cersit si la furat, asta ar fi un pas mult mai important, zic eu, apoi putem trece la detalii de astea

  (0)
 2. Ati auzit cumva de MIHAI GADEA,de OANA Stancu ,ca sanu vorbim de Alexandru Paleologu? De ce nu spune nimeni nimic de cei care au dus faima Romaniei peste hotare?De ce suntem numai o natie de prosti, de paduchiosi si suntem categorisiti ca oameni de mana a treia?

  (0)
 3. Marius, mi-a placut enorm ca ai pornit direct cu dreptul, deci cu afirmatii pozitive, nu negative, despre faptul ca Romanii Sunt Destepti !

  Alti bloggeri au, mi se pare, doua maini stangi 🙂 in loc de una, i-am vazut repezindu-se direct cu ce au gasit ei pe Google, facand deja reclama cum nu trebuia prin postarile lor.

  Daca vor sa ajute Google sa memoreze / interpreteze altfel un concept, trebuie sa-l invete ca pe un copil mic, direct cu ce e bine, fara a face referire sau mai ales repetitie nejustificata la ce e deocamdata rau acolo, asta fiind regula de baza din SEO (nu vorbi despre adversar – LOL)!

  (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *