Webcam-uri live din Iasi

Sunt dezamagit ca nu am gasit decat 3:

La Palat cred ca se vede cel mai bine. Pacat ca nu este nici o camera pe Stefan cel Mare in zona parcului, in Copou, in Pacurari la intrarea in Iasi. Poate alta data, in alte vremuri.

P.S: daca stiti si alte camere web live din Iasi lasa-ti linkul in comentarii.

13 Comentarii

 1. ¨P.S: daca stiti si alte camere web live din Iasi lasa-ti linkul in comentarii.¨
  Asta e din ciclul „trimite-ți o captură de ecran cu eroarea care vă apare” – de la RDS
  Ținând cont că sunt GRATIS, e ok. Ce voiai să vezi, străzile pline de zăpadă?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. pacat ,dar mai ales rusine edililor,ca al 2 oras din romania,CAPITALA CULTURALA A TARII,cu atitea centre,sa aiba citeva web-cam-uri de toata jalea atit ca amplasament cit si ca obiective.arata panarama aia de hotel unirea,cu arhitectura stil coreea de nord,si dincolo,o imagine cu o camera asezata intr-un weceu din incinta hotelului moldova si pe deasupra cu o cirpa de sters pe holurile hotelului,prezentata chipurile de ziarul national.si cind te gindesti ca orase din romania,neinsemnate din orice punct de vedere,au cite 7-8 si chiar 10 web-uri,chiar ca-ti vine sa iei cu parul edilii cei mai corupti si puturosi din romania.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. pacat ,dar mai ales rusine edililor,ca al 2 oras din romania,CAPITALA CULTURALA A TARII,cu atitea centre,sa aiba citeva web-cam-uri de toata jalea atit ca amplasament cit si ca obiective.arata panarama aia de hotel unirea,cu arhitectura stil coreea de nord,si dincolo,o imagine cu o camera asezata intr-un weceu din incinta hotelului moldova si pe deasupra cu o cirpa de sters pe holurile hotelului,prezentata chipurile de ziarul national.si cind te gindesti ca orase din romania,neinsemnate din orice punct de vedere,au cite 7-8 si chiar 10 web-uri,chiar ca-ti vine sa iei cu parul edilii cei mai corupti si puturosi din romania.

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *