fbpx

Am găsit recent un studiu care spune că  doar 23% dintre utilizatorii de internet au o singură adresă de email, 31% au trei sau chiar patru adrese de email pe care le folosesc, pe lângă cei 9% care folosesc peste 5 adrese. Și asta m-a pus un pic pe gânduri, marketerii zic că e important să aibă emailurile clienților, dar de obicei adresa de email e una creată special pentru a evita spamul.

De obicei avem o adresă de email personală, folosită pentru a comunica cu prietenii, a crea conturi online, și încă una separată pentru comenzi online, newslettere, email marketing. La asta se mai adaugă adresa de email de la muncă, și deja ajungem la 3 adrese.

În cazul meu e și mai complicat, am emailul de pe blog, emailul de pe Yahoo pentru spam și oferte, emailul personal de pe Gmail, pe lângă emailurile de la firmă și cele de pe alte site-uri de care mă ocup. Cred că trec lejer de 10 adrese de email, noroc că le gestionez pe toate din Gmail altfel aș lua-o razna.

Voi câte adrese de email folosiți?

5 Comentarii

  1. Am 8 conturi pe Gmail dar numai una folosită în mod curent(!), 3 pe live.com (pentru diverse stocări pe OneDrive), 2 pe Yahoo (primamea adresa de mail o mai păstrez, dar numai pentru gunoaie, şi încă una, idem), 1 pe rdslink şi poate alte cîteva de care am şi uitat.

Lasă un comentariu