fbpx

Concurs cu licențe – noul Bitdefender Antivirus 2015

Prin anii 2000, când lumea încă nu era obișnuită să aibă un antivirus pe calculator și credeau că e un program opțional, ajunsesem să devirusez toate calculatoarele prietenilor mei. Unul din cele mai eficiente programe la care apelam era QuickScan, un tool de scanare online oferit de Bitdefender Antivirus, care găsea toți virușii din calculator, chiar dacă alți antiviruși îmi ziceau că totul e ok.

Între timp lucrurile s-au schimbat. Prietenii mei au toți antivirus pe calculator sau laptop, foarte mulți folosesc Bitdefender, iar antivirusul românesc 100% a ajuns să fie folosit de peste 500 de milioane de utilizatori din toată lumea, poate și pentru că e ușor de utilizat, oferind protecție calculatorului cu un singur clic.

Tocmai s-a lansat Bitdefender Antivirus 2015 și cu această ocazie ofer pe blog 8 licențe Total Security valabile 1 an în cadrul unui concurs. Licențele Total Security oferă pe lângă antivirus și antispyware protecția plăților online, firewall, control parental pentru anumite site-uri și intervale orare, dar și blocarea dispozitivelor de la distanță.

Pentru a participa la concurs trebuie să îmi spuneți într-un comentariu cum credeți voi că se diferențiază Bitdefender de restul antivirușilor de pe piață. Vă puteți lega de branding, modul în care se promovează online, cum folosesc rețelele sociale, facilitățile antivirusului, cum funcționează el pe calculator, cât de ușor este în utilizare, important e să îmi arătați că știți despre ce vorbiți. Numai eu am scris câteva articole despre antivirus pe blog, deci aveți de unde să vă documentați.

Important – voi acorda licențele celor mai interesante comentarii, deci nu comentați monosilabic, cu Vreau și eu o licență pentru că Bitdefender e cel mai bun! 🙂

Bonus, fiecare câștigător al uneia dintre licențe va participa la o tombolă în urma căreia poate câștiga o tabletă Samsung Galaxy Tab4 de 10 inchi.

Ce vă oferă Bitdefender Antivirus 2015:

  • Cea mai bună protecție 3 ani la rând, conform PC Mag award.
  • Insesizabil. Cea mai mare viteză de funcționare a calculatorului, performanta confirmată de AV-Test.
  • Ușor de folosit, simplu de înteles, configurabil cu un singur click, fără setari complicate și dureri de cap.
  • Stocarea și protectia fotografiilor și clipurilor personale. Backup Online securizat.
  • Recuperarea și Localizarea dispozitivului pe hartă (tehnologie IP).
  • Blocare de la distanță din contul online.
  • Control parental. Parintii pot vedea ce fac copii, pot limita accesul la internet între anumite intervale orare, restrictiona anumite site-uri, chiar și pe intervale orare (ex: pe Facebook are acces intre 18:00 si 20:00). Mi se pare foarte utilă funcția asta.
  • Profile diferite pentru muncă, distracție, care adaptează performanța calculatorului în funcție de activitatea desfășurată.
  • optimizare cu un clic pentru optimizarea memoriei de lucru, rezolvarea erorilor de sistem și eliberarea spațiului de pe disc.
  • optimizarea timpului de pornire al calculatorului

Câteva imagini cu funcțiile antivirusului Bitdefender găsiți mai jos:

Deci, cine vrea o licență Total Security pentru cel mai cunoscut soft românesc, Bitdefender? Aștept comentariile voastre și vă rog, comentați cu o adresă de email validă, ca să vă pot contacta. Vineri revin cu lista câștigătorilor.

Update vineri 8 august: câștigătorii celor 8 licente Bitdefender sunt:

1. Alex
2. Dany
3. CJ
4. Andrei+F
5. tudor
6. Bogdan
7. Dan Capitan
8. Silviu

Felicitări, veți fi contactați pe adresele de email folosite la comentarii pentru a primi licențele. Mulțumesc tuturor pentru comentarii.

Recomandă

25 Comentarii

  1. Bitdefender se diferentiaza de restul concurentilor de top de pe piata in primul rand prin pret, fiind cel mai ieftin dintre solutiile alternative oferite de cei de la Eset, Avast, Kaspersky etc, a caror licente valabile un an pentru trei pc-uri ajung in jurul sumei de 350 lei vs Bitdefender la doar 250 lei. Din punct de vedere al protectiei oferite, intre jucatorii din top sunt diferente mici, singurul aspect la care antivirusul romanesc se detaseaza clar fiind cel al consumului redus de resurse. Cat priveste marketingul, in ziua de azi accesul la informatie face mai grea promovarea printr-o simpla reclama pe retele de socializare, alegerea consumatorilor fiind mai degraba influentata de experientele avute cu produsul in cauza de persoane apropiate, a caror opinie o pot mai repede considera impartiala.

  2. Prin ce se diferentiaza? Pentru ceea ce face. Pentru ceea ce a fost construit. Protectia. N-a dat niciodata gres si este usor de customizat, accesibil si user friendly.

  3. Timp de 7 ani am utilizat si in acelasi timp am recomandat doar Avast. Bitdefender folosesc doar de doua luni, la inceput de curiozitate, dar apoi m-a prins asa tare incat am decis sa instalez acest soft si pe telefon. Ce imi place cel mai mult la Bitdefender este ca isi face treaba in liniste, in comparatie cu Avast si ale sale alerte sonore si casute enervante ce isi faceau simtita prezenta de cateva ori pe zi. Imi place deasemenea si extensia lor pentru Chrome (nu numai) – TrafficLight prin intermediul careia poti naviga pe web fara griji.
    Stiu ca de-a lungul anilor Bitdefender a evoluat in bine si a ajutat utilizatorii sa isi pastreze dispozitivele “curate”, sper sa urmeze acelasi curs, nu pentru ca e un soft romanesc, ci doar pentru ca e vorba de Bitdefender.

  4. Bitdefender se diferentiaza fata de alti antivirusi prin simplu fapt ca stie sa-si faca treaba singur,si este cel mai bun… non coment

  5. Bitdefender se diferentiaza fata de alti antivirusi prin simplu fapt ca este romanesc. Fiind romanesc, trebuie sa il laudam ca face treaba, ca este cel mai bun, macar asa ajutam economia sa creasca. In teste sta bine, sper sa fie la fel si in viata reala. Nu cred ca mi-ar place sa dau banii pe el si sa ma trezesc cu virusi prin unitate. Deci sper sa fie la fel de bun pe cat este de laudat.

  6. Acum 5-6 ani aveam un desktop pe care nu instalasem niciun antivirus. Dupa vreun an in care l-am folosit asa a inceput sa dea rateuri mari pana intr-o zi in care n-a mai vrut sa ma lase sa fac mai nimic. Nici macar browserul de internet nu-l mai puteam accesa. Niciun antivirus dintre cele mai cunocute programe de-atunci nu m-a ajutat, in sensul in care n-as fi vrut sa pierd fisiere importante pe care le aveam. Bitdifender a fost, cred, ultimul pe care l-am incercat si, dupa cum imi amintesc acum, si-a facut treaba fara probleme…si era una din variantele oferite gratuit de companie, la descarcat.

  7. am testat doar un trial, imi place cum se misca fata de produsul din 2014. vreau o licenta, daca se poate si recomand Bitdefender si celor care nu au folosit sau au alergie la produse romanesti:)

  8. Hmmm… Pai, îl am eu 3 ani pe lângă mine, primit cadou în diverse promoții, iar înainte am folosit versiunea gratuită, iar de când îl folosesc a furat un antivirus asa cum trebuie, eficient, silențios și neconsumator de resurse. Sunt hotărât ca la sfârșitul perioadei promoționale în care îl folosesc sa il achiziționez. E un produs din patria mea, cu care sunt mândru și pe care vreau sa îl folosesc. Atu, dacă e vorba sa nu fiu subiectiv: sunt cei mai buni de pe piața!

  9. Diferentierea este simpla: protectie la nivel inalt (important avand in vedere multitudinea de site-uri dubioase), resurse putine pentru functionare (nu toata lumea isi permite ultimul tip de hardware doar pentru a putea rula un antivirus) si usurinta in setare (nu ai nevoie de cunostinte avansate pentru a-l configura).

  10. Am folosit produsul TS cu licenta de la BitDefender si am fost foarte multumit. Pe undeva ma simt mandru ca la baza softului sunt idei dezvoltate de romani, un produs romanesc. Pe perioada cat l-am folosit nu am avut probleme cu browserul, si ma refer la incetinirea calculatorului cum o faceau alte softuri similare, ori la intruziunea virusilor. Un produs foarte bun pe care l-as instala bucuros pe calculator. Mai stiu ca a fost, si sper sa am dreptate, produsul anului 2013. Felicitari castigatorilor!

  11. Bitdefender se evidentiaza prin faptul ca nu trebuie sa ii acorzi prea multa atentie: doar il setezi si isi face treaba si prin faptul ca rar apar alarme false, spre deosebire de alte antivirusuri mult prea senisible, care pot da batai de cap si te pot face sa pierzi timp pretios.

  12. Iubesc BitDefender pentru ca realizeaza o scanare continua a intregului sistem, folosind resurse pe care nu le utilizez, astfel incat sa nu interfereze cu munca mea.
    Pentru nevoile mele (scanare rapida, multe functii ajutatoare, resurse consumate relativ putine, detectie buna) face ca BitDefender sa fie o alegere foarte buna pentru mine.
    In incheiere vreau sa precizez ca voi conta si pe viitor de serviciile celor de la BitDefender (indiferent daca voi castiga sau nu aceasta licienta), BitDefender fiind in totalitate un soft romanesc, ceea ce ma determina si mai mult sa achizitionez acest produs.

  13. BitDefender-ul se diferentiaza prin optimizarea resurselor in scanarea sistemului, precum si prin multitudinea de optiuni pe care le ofera. Este un antivirus stabil, nu consuma multe resurse si este usor de invatat.

  14. 1. Poate sa-l foloseasca si mama. De cand are calculatorul ei (vreo 3-4 ani), mereu m-a batut la cap ca iar ii apare o chestie la antivirus pe care nu stie cum sa o inchida. I-am pus AVG si Avira si, desi ofera o protectie ridicata, ambele au aproape saptamanal tot felul de notificari si update-uri. Inainte de a pleca de acasa i-am instalat varianta free de la Bitdefender si in ultimul an nu mi s-a plans deloc ca nu se descurca cu antivirusul. Asta si pentru ca:

    2. E in romana. Pentru piata din RO, unde cei mai multi peste 40 ani nu prea se pricep la calculatoare, dar descarca mereu lucruri de pe internet ce pot contine diferiti virusi, o notificare in limba ta te salveaza fata de una in engleza, mai ales cand parintii nostri stiu cel mai bine sa apese “X” atunci cand nu stiu sa traduca / n-au alta scapare.

    3. Investesc in social media & blogging. Si o fac intr-un mod ok. Ruleaza aceeasi campanie pe vreo 10-15 bloguri (pe care le citesc), dar au concursuri / teme diferite. S-au asociat bine si acum 1-2 ani cu Creative Monkeyz pentru genul de audienta care nu citeste bloguri.

  15. Bitdefender se diferentiaza de ceilalti antivirusi de top in primul rand prin pret, mult mai accesibil fata de celelalte branduri, in al 2 – lea rand prin calitatea pe care o ofera si consumul mic de resurse, pentru care ofera o protectie sporita.

  16. Pentru mine este usurinta in setari si bineinteles mai mult decat celelalte ca ma protejeaza de amenintarile internetului

  17. Un brand puternic, autohton, o incredere castigata progresiv, in spatele unor ani multi de dezvoltare a suitelor si algoritmilor de protectie. O promovare prietenoasa in social media si o atitudine la fel a serviciului telefonic non-stop, de relatii cu clientii pe principalele piete internationale dar si in Romania. Interfata de configurare facila si optimizarea consumului de resurse in starea de veghe, alaturi de cele evidentiate mai sus, il recomanda ca alegere personala, de ani buni incoace.

  18. Bitdefender se diferentiaza de alti antivirusi in primul rand prin faptul ca protejeaza viata petrecuta in “online” cu noua tehnologia inovatoare Photon, avand performante optime la viteze foarte mari, cu aceeasi mare rata de detectie a posibilelor atacuri, virusi, spyware, malware. Usurinta de utilizare este de asemenea un plus care iese in evidenta, pentru ca unii oameni cand aud de configurare antivirus se gandesc la “ecuatii de gradul 2”. In al treilea rand fiindca este numit de mai multe reviste/site-uri de specialitate dupa ce a fost testat “the best”, si nu au cum sa sa se insele toti. In “trei” cuvinte: Protectie, viteza, usor de folosit.

  19. N-o sa vorbesc prea mult despre Bitdefender, am incercat o varianta Trial mai de mult si a fost ok, nici fiu-meu nu a comentat ca l-ar incetini la jocuri, cum face la alti antivirusi. A comentat doar ca nu a putut juca vreo doua jocuri piratate, pentru ca Bitdefender ii semnala ca au virusi ascunsi prin unele fisiere. Dar cum acum este suficient de mare ca sa-si dea seama ca asta a fost de fapt un ajutor, ne-am inteles pana la urma.
    In schimb sunt foarte multumit de Bitdefender SafeGo, varianta dezvoltata pentru Facebook, pe care o am de ani de zile. Nici nu-l simti, uiti ca exista, dar te scuteste de multe batai de cap. Si nu te injura prietenii virtuali ca primesc mesaje replicate in numele tau, cu oferta de a te vedea nud intr-un clip! Sunt atat de multumit de el, incat periodic ii fac reclama pe pagina mea de FB. Si peste 100 dintre prietenii mei virtuali l-au instalat si ei, la recomandarea mea. Pentru ca este romanesc, si este bun.

  20. Îți citeam acum comentariile și chiar m-am amuzat cu ăștia care laudă consumul redus de resurse al antivirusului. Bă, nene – dacă un antivirus consumă puține resurse, nu înseamnă neapărat că e bun, ci mai degrabă tu duci lipsă de resurse. Pe lângă asta, impresia asta de „îngreunare” a PC-ului e dată de cele mai multe ori de un hard disk prost și nu de un RAM sau de un procesor. Să nu uităm că Bit Defender, după cum ai scris și tu, nu se împacă deloc cu hibrizii.

    Cel mai bun antivirus va fi întotdeauna cel pentru care ai licență. La fel va fi și cel mai eficient, pentru că ți-l permiți și pentru că face ceea ce un antivirus ar trebui să facă: să fie ANTI virus.
    Există totuși o soluție mai bună decât bit defender care nu consumă deloc resurse:
    – deconectează-te de la internet
    – dezactivează porturile USB
    – scoate toate unitățile mobile de stocare
    …………….
    – scoate calculatorul din priză
    – ia-ți somn.

    Cât despre licențe, resurse și bani, am scris mai demult un articol din care citez un paragraf:

    „O licență pentru o instituție poate valora câteva sute de lei, dacă este luată cu cap. Tratamentul general este acela de a nu da bani pentru o licență și de a recurge ulterior la soluția de avarie: formatare. Antivirusul care se instalează în 10 minute și care necesită tot cam atât timp petrecut pe zi pentru o administrare corectă va bate pasul cu reinstalări ale sistemelor de operare și restaurări de backup. De asemenea, se apelează intens la așa numitele servicii devirusare care valorează câteva sute de lei într-un service, ca să nu mai vorbim de un proces „fictiv de recuperare a datelor”.

    Iar virușii au grijă să convingă utilizatorii că au nevoie de mai multe resurse, că sistemele sunt stricate sau că de vină ar fi chiar și furnizorul de internet. Banii se duc.”

    Iar despre Bit Defender am scris în 2013:

    „De la începutul anului, însă, am început să folosesc BitDefender Total Security 2013 și am lăsat deoparte documentarea pentru acest subiect. Clienților le recomand versiunea gratuită pentru calculatoarele personale, iar pe cei care încă se feresc de astfel de softuri îi trimit pe online scanner. Nu pot spune dacă este sau nu cel mai bun, dar la mine și-a făcut treaba foarte bine timp de un an.”

  21. Ai idee in cat timp vor fi contactati castigatorii licentelor? Iar tragerea la sorti pentru tableta Samsung cand va avea loc si unde vom putea gasi mai multe informatii?

  22. Ai idee pana la ce data pot fi descarcate acele kituri si folosite apoi alaturi de codul primit de la Bitdifender? Am trimis un email la ei, dar nu am primit raspuns. Am antivirus pentru inca 2 luni si as vrea ca licenta castigata sa o activez atunci, daca nu e prea tarziu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *