fbpx

Cele mai bune aplicații Android folosite de mine în 2019

Cristi a făcut o listă cu aplicațiile de iPhone recomandate de el, eu am o listă cu aplicațiile Android folosite intens de mine anul trecut, în afara celor clasice gen Facebook, Instagram sau Waze. Huawei P30 PRO e jucăria actuală, dacă vreți să știți. Mate 30 PRO e fain, dar fără aplicațiile Google și update-uri la Android nu are nici o șansă în Europa, sorry guys…

Lista cu aplicațiile Android mai jos, s-ar putea să găsiți unele interesante și pentru voi.

  1. Snapseed pentru editare fotografii, e mama și tatăl aplicațiilor de editare pe telefon.
  2. Quick – pentru editare video pe telefon, merge fain și cu clipurile filmate cu GoPro.
  3. Feedly – pentru citirea știrilor, blogurilor prin feeduri RSS.
  4. Hashtags – pentru a copia ușor etichetele populare pe Instagram, pe diverse categorii, sau a salva propriile etichete pe care le folosiți constant la poze.
  5. Canva – pentru creat colaje, afișe, bannere, Facebook covers pe fugă. Multe template-uri, ușor de modificat.
  6. Whereby – pentru apeluri video gen conferință fără a crea conturi pe diverse platforme, merge și în browser, e suficient să intri pe un link generat prima dată.
  7. Suamp – pentru ascultat playlisturi cu muzică de pe Youtube fără partea video, e util că rulează în fundal și îți poți face treaba pe telefon.
  8. Revolut și Monese – pentru transferuri de bani, evident, după ce îți creezi conturi și alimentezi cardul. Eu am economisit în medie 8 euro din comisioane la 100 de euro cheltuiți în vacanță și plătiți cu aceste carduri. Poți solicita și card fizic, merge și fără, dacă faci doar plăți online și folosești cardurile virtuale din aplicație. Vedeți că Monese oferă în perioada asta între 10 și 25 de euro bonus dacă vă faceți cont și comandați cardul, cu transport gratuit. Revolut oferă cardul gratuit.
  9. LocalCast – pentru a face streaming pozelor și clipurilor din telefon sau din browser direct pe televizor.
  10. Skyscanner și Kayak – pentru rezervări de bilete de avion, comparare de oferte.
  11. Airbnb și Booking – pentru rezervări la hoteluri sau apartamente de la proprietari. Primiți 46 de euro bonus la prima rezervare prin AirBnb făcută prin link.
  12. Family link – pentru a controla telefoanele fetelor. Pe telefonul copiilor instalați Family link pentru copii.
  13. Donorium – pentru donat sânge și programarea la centrele de donare.
  14. Virtual cards – pentru toate cardurile de loialitate la un loc, am scăpat de portofelul umflat cu tot felul de nimicuri. PRO TIP – folosiți același cont simultan, cu toți membrii familiei, atunci când adăugați cardurile. Veți descoperi că aveți carduri de loialitate la o mulțime de farmacii și lanțuri de magazine pe unde nu intrați de obicei, gen cosmetice.  🙂

Voi ce aplicație folosiți intens pe telefon, în afară de cele clasice care apar prin toate topurile? Hai cu linkurile.

Recomandă

4 Comentarii

  1. Eu mai folosesc o aplicatie unde imi notez toate cheltuielile. Practic introduci veniturile apoi cheltuielile pe categorii si la final de luna iti poti face o idee pe ce dai cei mai multi bani si de unde poti sa mai tai. Mai folosesc Scan&Pay (aplicatia celor de la Kaufland), ca sa imi scanez singura produsele in magazin si sa platesc prin QR code la casa speciala, unde merge totul struna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *