fbpx

Poate că problema nu e Facebook-ul, ci laptopul folosit. Pentru prețuri bune la laptopuri de top clic aici.

Dacă aveți marele ghinion ca pagina de Facebook pe care o administrați să fie ștearsă sau să o ștergeți din greșeală, ori dacă v-ați trezit brusc că altcineva e administrator al paginii voastre și voi nu mai aveți drepturi de administrare atunci aveți câteva variante la dispoziție.

Dacă vreți să recuperați o pagină de facebook a unui brand pe care îl dețineți și care a fost creată de altcineva sau a fost furată de altcineva începeți de  la Intellectual Property Infringement sau de la formularul acesta, deși procedeul e mult mai complicat, practic Facebook permite oricărui utilizator să creeze fan pages pentru branduri. Nu ar strica să vă pregătiți și documentele care atestă că dețineți drepturi asupra acelui brand, plus o adresă de email de pe site-ul utilizat pentru brandul respectiv, pentru a vă dovedi statutul și conexiunea cu brandul.

Dacă v-a fost furat contul de Facebook începeți de aiciaici sau aici.

În alte știri, Facebook a lansat Facebook Gifts, deocamdată doar în câteva orașe din S..U.A. O altă modalitate de a afla informații importante despre utilizatori (adresa exacta, datele cardului) și de a realiza profituri, practic utilizatorii vor vedea atunci când este ziua unui prieten mesaje care îl îndeamnă să îi cumpere un cadou, care va ajunge rapid la acesta acasă.