Se apropie din nou weekendul, am pregătit o listă cu articolele interesante pe care le-am citit săptămâna asta. Facebook, Twitter și Google au lansat sau urmează să lanseze noi facilități, rețeaua socială de la Google e totuși utilă pentru SEO, majoritatea reclamelor urmează un tipar, iar copierea unei campanii de succes nu îți garantează că și a ta va fi bine primită de public. Spor la citit!
- Schimbări importante anunțate de Facbeook pentru brandurile globale. Ar trebui să ușureze procesul de gestionare al paginilor de Facebook.
- 10 sfaturi pentru optimizarea pe Google folosind Google+. Trebuie să recunosc, am văzut schimbări importante în poziționare pentru site-urile ce au asociate pagini pe Google+, practic Google ține cont de semnalele sociale din propria curte.
- Cum poți folosi tabelele și comparațiile pentru a influența decizia de cumpărare online. Prețurile mai mici se afișează în dreapta sau în partea de jos. Cred că multe afaceri online fac greșeala de a afișa invers opțiunile de plată.
- Formula din spatele numărului de Like-uri. Butonul de Like contorizează mai multe acțiuni, inclusiv distribuirile pe Facebook, mesajele, comentariile etc.
- Twitter oferă vouchere în State companiilor pentru a îi impulsiona să folosească propria platformă de publicitate.
- Google a lansat un tool ce permite site-urilor să blocheze linkurile negative, pentru a nu fi
- Vreți mai mulți followeri pe Twitter? Ultimul studiu în domeniu spune că trebuie să postați mai multe tweeturi.
- Cum răspunzi celor care îți critică pe Facebook reclamele.
- O opinie echilibrată despre campania urăște.ro.
- Cum poti derula cu succes o campanie pe Instagram. Problema e că rețeaua e prea nouă pentru a măsura efectiv rezultatele, pentru a spune că ai obținut ceva în urma ei. Dar vei fi un brand în pas cu trendurile.
- 53% dintre căutări merg către primul link. Ca să înțelegeți de ce toată lumea vrea să fie prima în Google. Pe termen lung însă cred că poți avea mai mult succes optimizând site-ul pentru cuvintele cheie mai puțin căutate.
- 6 tipuri de reclame. 99% dintre spoturile TV de acum pot fi încadrate într-una din categorii.
- Alte mituri despre social media distruse.
- Despre consultanții social media care își fraieresc clienții.
- Când cele mai ascunse secrete ies la iveală pe Facebook.
Am urmarit postul tau, si observ cu mare regret ca nu este nimeni care practic sa vrea sa ofere si o versiune romaneasca , motivul are fi : ori nu vrea nimeni sa se ocupe de asta, ori pur si simplu nu se merita.
Tu ce parere ai de in limba romana nu este suficienta informatie atat din domeniul seo cat si din alte domeni?