Documentar – Prețul realizării Cupei Mondiale din 2014

Nu zic să nu vă bucurați de meciuri, de spectacolul fotbalistic, ci doar că e bine să știm și de ce protestează lumea din Brazilia. Fotbalul e o religie, FIFA e biserica fotbalului, dar oamenii nu ar trebui să conteze mai mult?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
14 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marius Sescu

Documentar – Prețul realizării Cupei Mondiale din 2014 http://t.co/8AuaOJEw9J

Cadar Robert

RT : Documentar – Prețul realizării Cupei Mondiale din 2014 http://t.co/8AuaOJEw9J

sabin
vali petcu

Documentar – Prețul realizării Cupei Mondiale din 2014 http://t.co/FwEOu6yTEK

Liviu R.

Probabil daca era doar cupa mondiala si nu si JO din 2016 organizate, in Brazilia, nu mai erau proteste. Cel putin asa am ramas cu impresia inca de acum 3 ani cand au inceput protestele. Oricum, e si multa ipocrizie in randul celor ce conduc protestele. Stadioanele, autostrazile si toata infrastructura necesara celor doua competitii au fost construite cu muncitori brazilieni. Zeci de mii de oameni care si-au castigat salariile datorita investitiilor. O economie intreaga pusa in miscare de un singur motor, sportul. In plus, daca ar fi sa aleaga de fiecare data poporul in ce sa se investeasca, probabil… Citește tot »

andi

Just, dar tot nu voi intelege de ce brazilienii protesteaza contra FIFA.

FIFA nu e o caritate sau organizatie umanitara ci un business al carei scop e fotbalul iar cea mai mare afacere e cupa mondiala. Treaba lor e organizarea cupei mondiale in parteneriat cu tara gazda.

Daca Brazilia are probleme mai prioritare (recunosc, nu m-am interesat niciodata de Brazilia si ce se intampla pe acolo, doar acum cu WC-ul am mai citit ceva) atunci n-ar fi trebuit sa candideze iar asta e responsabilitatea liderilor lor.

FIFA are un interes trecator in Brazilia.

andi

exact, statul a alocat banii. Nu stiu exact ce s-ar astepta sa faca FIFA, sa refuze banii si sa renunte la eveniment? Sau sa introduca in criteriile de evaluare si nivelul de trai al cetatenilor? Nu ca ar fi neaparat rau: sa nu mai avem cupa mondiala pana nu se rezolva problema saraciei in lume.

Gabriel Gorgan

Documentar – Prețul realizării Cupei Mondiale din 2014 – http://t.co/axM970Tr3s via

Marius Catalin

Documentar – Prețul realizării Cupei Mondiale din 2014 #WorldCup2014 http://t.co/QkyUhTPRb3

[…] Prețul Cupei Mondiale […]