Cu Vodafone chiar si bloggerii isi cer iertare

Misto ideea Vodafone de a extinde campania cu vedete si in blogosfera romaneasca. Piticu cu Zoso, Arhi cu Manafu. Pe mine ma zgarie insa  expresia “imi cer scuze”. Gasiti aici o analiza mai detaliata a originii expresiei. In principiu formularea e acceptata unanim in limba romana, dar eu tot cred ca lasa loc de interpretari.

Salut mai, te-am sunat ca sa iti cer scuze.

Ok, vrei sa iti ofer eu scuzele mele? Nici vorba.

Recunosc ca si eu mai folosesc expresia, deci nu arunc cu pietre in nimeni. Totusi, mai ales intr-o reclama cred ca ar fi dat mai bine “te-am sunat ca sa imi cer iertare”, “imi pare rau” sau un simplu “scuze”. Apropo, in reclamele cu vedete Puya nu “isi cer scuze” ci spune “imi pare rau”, doar Ramona Badescu “isi cere scuze”, desi, daca ar fi sa o luam logic ar fi trebuit sa sune pentru “a oferi scuze”.

Campania a prins la publicul tanar fara indoiala. Cu ocazia asta, sunt sigur ca lumea isi va cere scuze mai mult decat va spune “imi pare rau”. E pe trend, pana si vedetele o fac.

Recomandă prietenilor!6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Bogdan Epureanu
Vizitator

Chiar a prins faza asta… si pe mine m-au sunat vreo doi amici. :))

dracularoman
Member

Deci, Marius… n-am sa te sun ca sa imi cer scuze :)) Pe mine m-a sunat un amic, mai tanar, sa isi ceara scuze. Raspunsul ; haidi, bre, fii serios, iti arde de glume? Da’ ce? Am fost suparat vreodata? 🙂

Bogdan Epureanu
Vizitator

Sa-ti fie rusine, neamtule… strici lantul… macar fa-i si tu cuiva o faza nashpa sa ai pe urma motiv sa suni sa-ti ceri scuze. :))

Razvan
Vizitator

imi cer scuze ca nu am fost la ultimul blogmeet? merge?

costi.andriescu1
Member

Marius,

Orice deschidere a unei companii catre blogosfera trebuie salutata.

Clar insa ca nu pot sa nu-l taxez pe zoso pentru promo-ul lui la planulmeu.ro de la Vodafone. Cand ai doar 2 propozitii de zis si nu reusesti sa pronunti corect mesajul e putin cam penibil. Nu mai zic nimic de cat de subtire e continutul. “Shper ca” pana la urma o sa progreseze 🙂 si o sa-si ia o masina care “sa nu se strice”.

Sarbatori cu bine!