fbpx

Despre

Dacă ați făcut clic aici probabil vreți să aflați mai multe despre mine. 40 de ani, am terminat specializarea Marketing la F.E.A.A (Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor) din cadrul Universității Al.I. Cuza din Iași, plus studii aprofundate în planificare și strategii de marketing.

Sunt născut în Roman, am domiciliul în Bacău, am locuit 9 ani în Iași, inclusiv pe perioada studenției.

În timpul zilei sunt la Advertica, unde pun la cale strategii de marketing, realizez campanii de promovare, creez site-uri alături de colegii mei și îi ajut pe clienți să utilizeze eficient social media și internetul pentru a câștiga clienți noi și a crește cifra de afaceri. Am pus mult suflet în agenția asta, clienți sunt pentru noi parteneri pe termen lung, nu doar facturi de tăiat, deci dacă aveți nevoie de un site, servicii de promovare online, consultanță în social media sau alte servicii de marketing puteți afla la pagina Servicii mai multe detalii despre ce facem.

Sunt pasionat de tehnologie, filme science-fiction, muzica bună ascultată la maxim și tot ce ține de internet, aplicații online, promovare, social media, marketing, PR și blogging. Conduc un Hyundai Tucson și cand am timp și unde, o bicicletă, mai ales prin pădure. Îmi plac drumurile libere și drepte pe care să conduc la prima oră a dimineții și ador ieșirile la munte.

Posed un simț al umorului foarte bine dezvoltat și o tendință naturală spre ironie, ușor de remarcat în posturile de pe blog. Urăsc idioții, persoanele încrezute și persoanele prefăcute.

Timpul liber îl petrec cu Mihaela, Diana și Amalia, fetele mele, care îmi fac viața mai frumoasă.

Online:

LinkedIn | Facebook |  | Youtube | Twitter | Instagram

Dacă vreți să mă contactați, să discutăm despre colaborări, promovarea unor branduri, consultanță pentru campanii de marketing online sau offline, subiecte legate de marketing, PR, tehnologie, mediul online sau aveți informații pe care le considerați utile pentru mine, o puteți face pe EMAIL.

Despre blog

De-a lungul timpului adresa blogului s-a mai schimbat, dar blogul a fost creat pe 3 februarie 2007, cand am scris și primul post.

Însemnările, ideile și fotografiile de aici pot fi reproduse pe alte site-uri, bloguri, forumuri, ziare, etc numai cu menționarea sursei – mariussescu.ro și fără a fi modificate. Articolele pot fi reproduse doar parțial, dacă vreți să reproduceți un articol integral trimiteți-mi un email inainte de a îl publica, nu după. NU aveti voie să îmi preluați feed-ul RSS pentru a publica pe alte site-uri posturile de pe blog, chiar dacă vă limitați la 250 de caractere pe articol.

Articolele de pe blog sunt legate de marketing, advertising, PR, social media, blogging, internet, tehnologie, evenimente și oameni, plus unele articole cu caracter personal, în general despre lucrurile de care sunt pasionat.

Newsletter

Nu uitati să vă abonați la NEWSLETTER, pentru a fi la curent cu ce scriu pe blog. Newsletterul are doar opiniile mele, ocazional s-ar putea să mai includ câte un link afiliat.

Politica editorială

 • Comentariile ce au trecut la nume Laptopuri online, lenjerie online, haine ieftine și alte variante de acest gen rămân fără link sau sunt șterse complet, lăsați un nume real în comentarii. Sterg comentarii fără a oferi explicatii, daca conțin injurii, nu au legătura cu postul unde sunt lăsate sau sunt plasate special pentru SEO, spam. Șterg și comentariile lăsate cu scopul de a porni scandaluri. Același lucru e valabil și pentru trackbacks și pingbacks offtopic.
 • O alta regulă spune așa – dacă mă înjuri la tine pe blog nu încerca să comentezi la mine pe blog.
 • Akismetul oprește adesea comentariile, mai ales cele lăsate de comentatori noi sau comentariile cu peste două linkuri în ele. Dacă nu te încadrezi în niciunul din cazurile de mai sus, comentariul va apare.
 • Articolele plătite sunt marcate cu eticheta advertorial. Articolele plătite sunt scrise la fel ca toate articolele de pe blog, adică îmi exprim în continuare opinia proprie, scriu în continuare în stilul meu. Nu recomand produse sau servicii în care nu am încredere și nu scriu despre chestii pe care nu le cunosc.

Statistici blog și social media (aprilie 2021)

Conform Google Analytics în ultimele 30 de zile blogul a avut 100.000 vizitatori și 143.000 pagini vizualizate.

Sunt 337 de abonați la feed prin Feedly, 1450 de abonați la newsletter-ul săptămânal, 11100 fani pe pagina de Facebok, 4900 followeri pe Twitter, 1900 de followeri pe Instagram, 1145 pe LinkedIn.

Cele mai importante orașe din care vin vizitatorii sunt București, Iași, Bacău, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Brasov, Ploiești și Oradea, dar avem și prieteni din diasporă pe aici, mai ales din UK, Italia, Spania.

11 Comentarii

 1. foarte inteligent proiectul. succes pe viitor.     imi place ce ai scris la profil.

 2. Cu adevarat interesant…Am ramas fara cuvinte cu toate ca acelasi sentiment nu l-am simtit si cand te-am auzit vorbind pentru prima data la “Zilele marketingului”…Felicitari..aaa, apropo tu esti cel care m-a determinat sa ma implic mai mult in lumea online si sper sa fii si primul care ma determina sa inteleg mai mult marketingul:(.

 3. Cu adevarat interesant…Am ramas fara cuvinte cu toate ca acelasi sentiment nu l-am simtit si cand te-am auzit vorbind pentru prima data la “Zilele marketingului”…Felicitari..aaa, apropo tu esti cel care m-a determinat sa ma implic mai mult in lumea online si sper sa fii si primul care ma determina sa inteleg mai mult marketingul:(.
  +1

 4. Un om dedicat in adevaratul sens al cuvantului pentru marketing si online!
  Nu am multa experienta dar ma fascineaza si pe mine aceste domenii de cand am inceput sa lucrez in vanzari.
  Dezavantajul relativ este faptul ca am terminat scoala de electricieni, daca terminam marketing probabil eram cu un pas inainte! 😉

 5. Excelent profil , excelent subiect general de blog (marketing) ,felicitari ptr. numarul de vizitatori .

Comentariile sunt închise