fbpx

Termeni și condiții

Termeni si Conditii

1. Acceptul condițiilor de folosire

MariusSescu este un blog personal lansat, administrat si actualizat de Marius Sescu. Folosirea acestui blog este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și utilizator al blog-ului mariussescu.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli.

Politica de confidențialitate

Politica de cookies

Marius Sescu își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite pe blogul mariussescu.ro, sau poate suspenda funcționarea acestuia fără o înștiințare prealabilă.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (text + imagini + clipuri video) publicate de Marius Sescu se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este interzisă fără acordul proprietarului. Informatiile cuprinse în articolele publicate de Marius Sescu sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală.

3. Obligațiile vizitatorilor:

Să folosească un limbaj decent în comentarii, să nu instige la atitudini antirasiste, antisemite, discriminare, să nu aducă acuzații false, să nu posteze comentarii spam sau în scopuri publicitare.  Comentariile ce nu respectă aceste reguli pot fi șterse.

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și conditiile menționate în această pagină.