fbpx

Reclamă pe blog

Reclama ta poate apare pe blogul subsemnatului, dacă ai produse sau servicii ce au legătură cu temele pe care le abordez în articole.

Lucrez în marketing, am blog din 2007, am cofondat o agenție interactivă în 2011, pe blog scriu despre aplicații și servicii online, afaceri, tehnologie, gadgeturi, călătorii, dar mai am și articole legate de viață în general.

Blogul are în jur de 30.000-40.000 de vizitatori și 50.000-60.000 de vizite lunar, statisticile sunt publice pe T5. Cititorii sunt de obicei din orașele mari, 25-45 de ani.

Sunt 350 de abonați la feed prin Feedly, 1450 de abonați la newsletter-ul săptămânal, 15800 fani pe pagina de Facebok, 4900 followeri pe Twitter, 1900 de followeri pe Instagram, 1145 pe LinkedIn.

Tot ce pun pe blog este distribuit și pe conturile din rețelele sociale de mai sus.

Cum putem colabora:

  • Advertoriale – dacă ai nevoie de promovare pentru produse sau servicii care se potrivesc audienței blogului – articolele includ linkuri, pot fi sub formă de review sau prezentare sau articol legat de domeniul de activitate al clientului, în care este inclus și produsul sau serviciul, cu fotografii și video, dacă e cazul.
  • Banner sub articole – apare la finalul tuturor articolelor de pe blog, 468×60 pixeli sau variante apropiate ca dimensiuni. E cel mai apreciat de către clienții ce vor reclame vizuale, are un impact bun combinat cu advertoriale pe blog.
  • Leaderboard – banner în header, apare pe toate articolele de pe site, deasupra lor, 728×90 pixeli.
  • Banner sidebar – 300×250 pixeli, apare în partea dreaptă sus, la toate articolele de pe blog.

Prețurile pentru articole și bannere depind de produsul sau serviciul promovat, durata campaniei etc. Dacă aveți cerințe concrete pentru o campanie trimiteți un email pe mail (at) mariussescu.ro sau mesaj direct pe Facebook.

Fără propuneri de link exchange, guest posts cu reclame sau campanii pentru servicii dubioase. Mulțumesc.