Dilema zilei: cine s-ar promova prin oficiile postale?

Am mers azi la un oficiu postal sa trimit o scrisoare ( da stiu, mare greseala ). Am reusit intr-un final sa ma pun de acord cu tipa de la ghiseu, dar am remarcat si LCD-ul din spatele ei, care pana acum doua saptamani nu era!

Pe langa o reclama la Magura, bagata de umplutura cred, pe ecran tot aparea: Inchiriere spatiu publicitar, un nr de telefon si o adresa de email pe gmail, dedesubt. ( da stiu, sigur e o firma de profesionisti )

Poza e facuta cu telefonul, deci e cam neclara:

Trecand peste adresa de gmail care ilustreaza renumele firmei ce detine LCD-ul, dilema zilei este: cine s-ar promova prin oficiile postale? Daca e sa ne gandim la publicul de acolo, avem de-a face ori cu pensionari, ori cu elevi dornici sa isi scoata alocatia! Timpul de asteptare intr-un oficiu poastal e destul de mare, datorita profesionalismului angajatelor, dar nu cred ca lumea are chef de reclame cand da pe acolo, nici macar cu forta.

Deci, ce produse ar da bine pe sticla, intr-un oficiu postal? Sicriele? Hainele pentru emo?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dragosh

pai tocmai ca timpul de asteptare e mare, reclama fi vazuta de mai multe ori si are impact mai mare.
pacat insa de adresa de gmail.

Carina

Cred ca e buna ideea. Pe de-o parte pentru oficiul postal, pentru ca oamenii ar avea cu ce sa-si mai ocupe timpul si nu s-ar mai enerva atat de repede pentru ca au de asteptat. Si pentru cei care aleg sa difuzeze reclame datorita cozilor care se formeaza si care tin grupuri de oameni pe loc.

cipoc

am remarcat si eu plasma de un metru din spatele functionarei..da pe vremea cand am fost eu nu functiona..
ce mi s`a parut haios da nu am putut face poza era tastatura si mouse`ul de la calculatorul de dedesubt care erau in cutii:))

Cristi

Tinand cont ca la posta se pot plati facturile pentru o mare parte din serviciile necesare (curent, gaze, telefon…) cei care aleg promovarea prin intermediul postei nu o fac chiar degeaba… Public este, la coada se sta…

Perfu

pai la cat stai si astepti la coada si la cati nervi iti faci crezi ca iti mai arde de reclamele lor ? eu unu nu cred

[…] sigur e o firma de profesionisti) Poza e facuta cu telefonul, deci e cam neclara: Trecand peste … continuare publicitate: […]