fbpx

Valhalla Pub, locul unde se mănâncă mult și bine în Bacău

Știam că se fac petreceri faine noaptea în Valhalla Pub în Bacău, dar nu știam că în timpul zilei se poate mânca bine aici. Am tras o fugă duminică și mi-a plăcut ce am găsit.

Date de contact Valhalla Pub: Strada Erou Gheorghe Rusu nr.2 Bacău, în spatele BRD.
Telefon: 0754.280.516.
Mai multe informații și date de contact pe www.facebook.com/valhallafoodandpub, nu au site încă.

Pubul este amenajat fain, în stil viking, cu mese și scaune din lemn, butoaie, inclusiv în băi, e printre cele mai faine vizitate în Bacău la amenajare. Meniul de restaurant e plin de denumiri ciudățele, ca Ciolanul lui Thor sau Scăriți oștenii mei sau Înghețata de porc, iar porțiile sunt imense, cam orice fel de mâncare ajunge pentru două persoane, și papanașii sunt uriași, ajung lejer pentru 3 persoane. Tot ce am mâncat a fost delicios.

Prețurile nu sunt chiar mici, un fel de mâncare este minim 27-29 de lei, papanașii 17 lei, berea în jur de 7 lei, sucul 5 lei, dar localul merită vizitat. Dacă nu s-ar fuma înăuntru ar fi perfect și pentru familiști, deoarece e spațios ca amplasare a meselor. Nu mai zis de faptul că au și WiFi în interior, parola e valhalla2015. 🙂

Bonus pentru muzica relaxantă, rock, oldies, fără pop-corn-ul actual. Bonus și pentru chelnerițe, foarte amabile și cu zâmbetul pe buze.

Fotografii Valhalla Pub Bacău

 

Recomandă