A inceput curatenia de primavara in presa

Gardianul si Ziua vor fi inchise de pe 6, respectiv 7 ianuarie, continuand seria de ziare inchise anul trecut (Cotidianul, Business Standard plus multe ziare regionale, inclusiv cele apartinand MediaPRO). Cei care nu citeau ziare tiparite nu le vor simti lipsa, cei care le citesc online vor putea sa o faca in continuare.

In ritmul asta, cred ca predictia conform carora ziarele tiparite vor deveni un obiect de lux va deveni realitate. Pe langa asta, inchiderea ziarelor reprezinta o oportunitate pentru jucatorii care inca mai sunt pe piata, daca reusesc sa gaseasca formula optima pentru monetizarea publicatiilor. In curand ma astept sa vad sloganuri gen “singurul ziar tiparit din Romania”. Va dati seama cum ar fi daca ar exista un singur ziar tiparit si ce influenta puternica ar avea?

Stiu ca ne place sa spunem ca online-ul e cool, ca viitorul publicatiilor e online, dar ganditi-va ca pe net romanii sunt 7-8-9 milioane sau undeva pe acolo. Restul pana la 20 de milioane se informeaza si ei de undeva, iar daca nu din ziare, de unde?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

1
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] This post was mentioned on Twitter by mariussescu, Alexander_th. Alexander_th said: RT @mariussescu A inceput curatenia de primavara in presa http://bit.ly/58koYF […]