Alternative la Skype pentru conferințe video

De când Microsoft a preluat Skype am senzația că programul merge tot mai greu. Șțiu că s-au orientat mai mult pe zona de business, dar neglijează clienții mici. Mereu vrea update-uri, se blochează, iar când îl pornesc durează 1 minut până când pot suna pe cineva, pe un laptop cu I7. Dacă și voi căutați soluții alternative pentru conferințe video, cu partajarea ecranului și fără a mai instala un program separat pe calculator, mai jos sunt 4 alternative direct în browser, ce oferă suficiente funcții în versiunea gratuită:

  • Google Hangouts – permite apeluri video și audio în grup și screen sharing, ai nevoie doar de un cont Google, și poți folosi aplicația direct în browser.
  • Zoom – singurul dezavantaj la versiunea gratuită este că apelurile video în grup sunt limitate la 40 de minute.
  • Appear.in – partea faină la Appear este că poți crea o cameră privată cu url personalizat, gen appear.in/numefirma, și oricine are linkul poate intra în conferință, dacă administratorul îl acceptă.
  • Facebook Messenger – nu l-aș folosi pentru discuții cu clienții, dar oferă și ei chat video în grup, singurul dezavantaj este că nu permite screen sharing.

Voi ce aplicație folosiți pentru apeluri video?

Recomandă prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Alin
Vizitator
Alin