Autocare pentru turisti

Cand o sa vedem si in Romania asa ceva? Fotografia e facuta in Firenze, dar le vezi peste tot. E normal daca vrei sa vina turistii la tine, sa le oferi si conditii, facilitati, nu doar preturi mari si nesimtire specific romaneasca. Cel putin asa se face intr-o tara civilizata.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Nico

Exista si la noi incercari. In Sinaia unul dintre locurile pe unde am fost in concediul asta exista un “Sinaia Express”, dar ai dreptate …se ofera un serviciu la un pret foarte mare. Era o plimbare doar prin centrul statiunii, pe langa cateva obiective si atat, fara ghid care sa explice, fara nimic..

bebe

ehee. mariu. Avem si noi asa ceva. Daca nu ma insel, avem chiar acelasi model. sunt 11 autobuze pe litoral. Unele fac Constanta pe vreo doua rute (daca nu ma insel), si cateva care fac statiunile.
Adevarul este ca nu sunt pictate cu “mamaia, litoralul romanesc”, cu cu reclame la campiantul de barci de pe lac.

Matei Catalin

o greata mare gasesti la posta atlassib. Eu trebuia sa primesc un plic in Italia din România după spusele lor in patru(4) zile de la expediere. Problema nu e ca a întârziat ci ca pur si simplu au dispărut si pe deasupra nimeni nu zice nimic .Cu siguranță voi merge in instanța sa cer despăgubiri si voi face plingere penală pentru violate de corespondenta, voi plăti un avocat si se va ocupa el de tot