fbpx

Black Friday la eMag, Flanco, PC Garage, Evomag, Koyos

Reduceri la eMag 2013. Inclusiv oferte la mașini.

Ce spun cei de la eMag pe blog:

Maine dimineata, la ora 5, porneste cea mai mare campanie de vanzari si cea care va da startul sezonului de sarbatori. Traditionalul Black Friday, ziua care aduce sute de milioane de cumparatori in magazinele din Statele Unite, ajunge si in Romania cu promotii care au fost poate doar visate pana acum.

Din Wall-Street:

Reducerile din campania Black Friday vor ajunge pana la 60%, in cazul multor produse electro-IT. Astfel, clientii vor putea achizitiona frigidere cu numai 500 de lei, masini de spalat cu 700 de lei, camere foto cu 150 de lei, precum si televizoare LED si 3D cu reduceri de pana la 50%. Toate ofertele vor fi facute publice vineri.

Am pregatit un stoc de peste 30.000 de produse si ne asteptam ca acest eveniment sa genereze cel mai mare numar de vizitatori si de comenzi intr-o singura zi, a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte, eMag.

Reducerile vor fi și la Flanco, parte a Asesoft Distribution.

Chiar sunt curios ce produse vor fi în ofertă. Dacă se merge pe sistemul american atunci chiar vom avea parte de promoții adevărate, la produse de care oamenii sunt interesați.

Acum un an mă plângeam că în .ro nu avem promoții și reduceri de sărbători. Poate se schimbă ceva și la noi. Voi ce v-ați cumpăra dacă prindeți un preț bun? Eu aș vrea un DSLR la jumătate de preț.

Update: Black Friday și la PC Garage și Evomag.

Update 2: Koyos oferă și el mâine reduceri importante la peste 100 de produse.

Recomandă

11 Comentarii

  1. Hm.. sunt curios ce reduceri vor fi si daca vor fi si la chestii interesante, gen laptop, smart phone, netbook, nu la masini de cusut, cantare electronice de bucatarie sau alte vrajeli de astea, cum da emag voucher cadou..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *