fbpx
Online

Burn Summer Tour ajunge la Iași sâmbătă. Se caută pasionații de skateboarding și BMX

Din când în când mă trag cu rolele. Nimic anormal, doar mă plimb pe unde e asfaltul mai fără gropi și fac câte o piruetă. Glumesc, aș vrea eu să știu din astea, piruete și acrobații. Am tot respectul pentru cei care fac chestii extreme cu rolele, skateboard-ul sau cu BMX-urile, bicicletele alea special făcute pentru acrobatii. De când? De când am incercat și eu să fac o miscare mai spectaculoasă și mi-am dat seama că nu e așa usor, după ce am picat în bot și mi-am julit genunchii.

Mă uitam la ce pot să facă cei din Burn Action Sports Team, prima echipă de action-sports din Romania, că tot am aflat de venirea lor în Iași mâine. Acrobații serioase, nu glumă, ca asta de mai jos. Probabil de la Burn li se trage, beau atâta băutură energizantă încât pot face aproape orice își doresc. Trebuie să încerc și eu:

burn summer tour iasi

Echipa vine sâmbătă la Iași și cei din echipă vor să cunoască comunitatea locală de skateboarderi și BMX-eri. Încă nu știu exact unde vor veni, locația va fi anunțată azi pe pagina de Facebook. Puteți veni și voi cu propuneri.

Ce știu sigur e că stau doar o zi la Iași, adică sâmbătă, și vor să cunoască câți mai mulți pasionați de sporturi extreme și să descopere cele mai tari locații de dat cu skate-ul sau cu BMX-ul din Iași, deci dacă știți un loc fain de tras cu rolele, skate-ul sau bicicleta în Iași lăsați un comentariu pe pagina lor de Facebook.

Din ce știu eu, în Ia;i singurul loc special amenajat pentru iubitorii de role, skateboarding sau BMX-uri este Skate Park Copou, în Parcul Expoziției. Acolo am încercat și eu să fac cu rolele câteva întoarceri în aer, acolo m-am ales cu julituri la genunchi. Am mai văzut că skaterii și BMX-erii se mai trag și pe esplanada din fața Halei Centrale sau pe bulevardul Ștefan cel Mare, dar doar sâmbăta și duminica, când e închis bulervardul pentru masini.

Voi stiti alte locații faine din Iași, numai bune pentru tras cu bicicleta sau skateboard-ul? Nu mă refer doar la locațiile special amenajate (în fond avem doar una), pot să fie și locuri obisnuite, clădiri abandonate, dar bune pentru acrobatii extreme.

Cine știe, poate ne întâlnim sâmbătă cu cei de la de la Burn Action Sports Team. Între timp eu merg să îmi lustruiesc rolele, poate am noroc și învâț și eu niște mișcări noi. Dacă nu, măcar 2-3 poze cu ei tot fac. Cine mai vine cu mine?

Abonează-te
Anunță-mă pe email când apar
guest
11 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Florin
20 mai 2011 9:31

Parculetul din Copou e cel mai misto, mai ales ca e amenajat special pt skateri si role si nu te deranjeaza nimeni. Pacat ca e departe daca stai in celalalt capat al orasului.

In rest pentru acrobatii extreme recomand orice santier in lucru, sunt destule inchise in perioada asta.

Nick
Nick
Răspunde către  Florin
20 mai 2011 9:49

Parcarea de la Era ar fi faina pentru asa ceva, dar e cam departe de oras si nu cred ca te lasa cei de acolo.

ines
Răspunde către  Nick
20 mai 2011 10:02

Parcarea de la Felicia ar fi numai bună. Și cei de acolo te lasă :).

sorin
sorin
20 mai 2011 19:55

ines..de unde ai scos-o si pe asta? serios…e super amuzant sa te dai cu skateboard-ul pe un teren drept ….UAU !!! sa fim seriosi..esplanada oancea, hala centrala, casa sindicatelor, zona tribunalului, statuia independentei, piata unirii, fostul romtelecom de pe lapusneanu, parcul de la casa de cultura a studentilor, scarile dinspre pacurari de langa biblioteca eminescu, pacurari la reprezentanta fiat…dar oricum…nu ar trebui sa iti faci griji pt k sunt oameni kre se dau de mult si stiu ei pe unde 😉

sorin
sorin
Răspunde către  Marius Sescu
20 mai 2011 21:54

la tribunal e scala 😉 spot vechi si frumos (cam distrus de riderii de BMX)

sorin
sorin
Răspunde către  Marius Sescu
20 mai 2011 22:09

revenind…nu e neaparat f amuzant pt noi sa ne dam doar pe teren drept…mai ales baietii de la burn vor scari, handrail-uri, chestii complicate. Totusi…se ocupa octav de skateri, edutzu de bmx-eri 😉

sorin
sorin
20 mai 2011 20:01

P.S. nu oi mai fi eu in Iasi da mam dat aproape 8 ani pe skateboard in Iasi 😉

11
0
Lasă un comentariux