fbpx

Maggi și Mama lui Ștefan cel Mare

Dilema zilei – de când un condiment universal pentru mâncăruri, borșuri, ciorbe, din astea, mă rog, un condiment ce conține în proporție de 50-60% sare și doar 8% legume deshidratate (din ce îmi amintesc eu) ne ajută copiii să crească mari?

Eu știam că sunt recomandate pentru alimentația celor mici fructele, legumele, un pic de carne, lactatele, dar nu mi-a recomandat nici un nutriționist: Să îi dați copilului cât mai mult Maggi în mâncare, ca să crească mare.

MAGGI-rasplateste-mamele-care-il-fac-pe-Stefan-mare

Zic asta uitându-mă la afișul de mai sus, e o promoție targetată strict pe Moldova, de unde și asocierea cu Ștefan cel Mare, care are oarecum sens. Ce nu mi se pare ok e sugestia subtilă că un condiment ar ajuta la dezvoltarea copiilor.

MAGGI premiază mamele din Moldova, care gătesc din toată inima mâncăruri tradiționale pentru cei dragi, păstrând astfel tradițiile culinare! Promoția se desfășoară în județele Iași, Vaslui, Bacău, Neamț, Suceava și Botoșani…

Noi acasă încercăm să limităm la maxim folosirea condimentelor ce conțin foarte multă sare și E-uri în mâncăruri, preferăm să gătim cu legume și condimente în starea lor naturală. Voi?

Update 14 iulie – am primit un email cu mai multe detalii despre campanie, direct de la Nestle:

Campania respectiva este un mod prin care noi recompensam mamele (publicul nostru principal) care pastreaza traditiile culinare, crescandu-si astfel copiii in spiritul locului.
Accesul in promotie este conditionat de cumpararea unui produs MAGGI, insa beneficiile produselor MAGGI sunt comunicate in acelasi mod in toate materialele noastre – prepararea unor mancaruri variate, cu un gust autentic, intr-un timp foarte scurt.

Dincolo de acestea, desigur, fiind vorba despre un ingredient pentru mancare, dozarea produsului, desi recomandata pe pachete pentru un consum echilibrat, ramane in final alegerea consumatorului, fiind bazata exclusiv pe criterii legate de gust.
Oricum, indiferent de modul in care am gandit noi campania, ne ajuta sa vedem modalitatile diferite de interpretare. Intelegem punctul tau de vedere si il vom lua in calcul in viitoarele initiative.

Dincolo de aceste campanii promotionale, voiam de asemenea sa iti spunem ca MAGGI Romania desfasoara activitati care incurajeaza o alimentatie echilibrata. Atat pe site-ul nostru, pe Facebook cat si in programele aflate in planificare, incercam sa ii ajutam pe consumatori sa respecte o dieta echilibrata, din care fructele si legumele sa nu lipseasca.
Iti las aici cateva link-uri, in cazul in care te intereseaza ce facem in aceasta directie:

· https://www.maggi.ro/sport-impreuna-cu-copiii

· https://www.facebook.com/media/set/?set=a.661212047285555.1073741839.287189181354512&type=3

· https://www.facebook.com/media/set/?set=a.671175156289244.1073741843.287189181354512&type=3

· https://www.maggi.ro/sucuri-naturale-si-sanatoase-preparate-acasa

· https://www.maggi.ro/top-5-alimente-pentru-o-dieta-echilibrata

Recomandă

3 Comentarii

  1. Posibil ca mama lui Ștefan cel Mare să fie la fel ca muma lui Ștefan cel Mare, doar că asta îl ține închis în casă pe Ștefan până papă toată ciorba condimentată cu Maggi. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *