fbpx

Am testat o pereche de căști Xiaomi, Piston 3. Foarte ok la 20 de dolari.

Telefonul testat de la Xiaomi, Redmi Note 2, a venit fără căști, și așa am ajuns să primesc și o pereche de căști cu microfon excelente, Xiaomi Piston 3. Costă 20 de dolari în depozitul european, mai multe despre ele în review.

Ce e în pachet
Evident, sunt căștile, ambalate frumos, și primiți și 3 perechi de dopuri de schimb, de diferite dimensiuni. Au microfon pe fir și butoane pentru volum, stop/play și apeluri, butoanele fiind și ele metalice.

Firul căștilor este din fibră de Kevlar, mult mai rezistent decât căștile obișnuite din plastic, iar mufa jack este metalică. Per ansamblu par foarte solide, cred că rezistă mult timp folosite intens.

Eu de obicei nu mă dau în vânt după căștile in ear, dar modelul ăsta e interesant, căștile sunt diferite pentru fiecare ureche și izolarea sunetului este bună. Xiaomi zice că sunetul e mai bun decât la Sennheiser CX 985, un model care costă în jur de 130 de dolari. Nu garantez asta pentru că nu le-am testat comparativ, dar calitatea sunetului chiar e bună.

Cum se comportă

Vreo 2 săptămâni de zile cât le-am folosit am remarcat că scot bine atât înaltele cât și joasele, și îmi place că izolează destul de bine zgomotul exterior. Microfonul funcționează perfect, cu cine am vorbit nici nu a sesizat că folosesc căștile, la fel și butoanele de control sunt ok, singurul dezavantaj este că dacă aveți un iPhone butoanele de volum nu merg, doar cel de Play/pauză.

Ținând cont de faptul că sunt doar 20 de dolari pe Gearbest, aș zice că la banii ăștia găsiți puține alternative la fel de bine construite și cu o calitate a sunetului similară. Le recomand dacă vreți un sunet superior fără a cheltui enorm.

Recomandă

14 Comentarii

  1. Castile astea sunt mai mult decat ok. Ele costa de fapt 15$, daca le iei de la sursa (aka China) iar calitatea e uimitoare, bat cam orice intre 50 si 100$. Le folosesc zilnic de vreo 4 luni iar singura problema e ca plasticul din zona castilor se cojeste, dar tutusi, 15$.

    Apropo, vezi ca aparut noua versiune de casti de la Xiaomi, se numesc Hybrid.

  2. […] Prietenii de la Gearbest m-au anunțat că în perioada asta au oferte speciale pentru gadgeturile Xiaomi, ei zic că au redus prețurile la maxim. Nu am stat să compar prețurile la toate produsele cu concurența lor, dar câteva chiar mi-au atras atenția, sunt la prețuri bune. Dacă le comandați de la ei încercați să le luați din depozitul european, ajung mult mai repede la voi și nu mai plătiți taxele vamale, chiar dacă prețul e puțin mai mare, comparativ cu China. Căști Xiaomi Piston 3 – căști foarte bune, finisare excelentă. Sunt 17 dolari din depozitul european, recenzie completă aici. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *