fbpx

E undeva pe Calea Victoriei nr 126, pentru necunoscatori. E de-ajuns sa intrebati unde este Teatrul Act si dati de ea. Urcati doua etaje pe jos, daca sunteti mai sportivi si doua cu liftul daca varsta, kilogramele in plus sau plamanii nu va mai ajuta! O locatie prietenoasa, pentru oameni care la prima impresie iti par ciudati. Dar sunt sigur ca nu sunt si tot ce vor e sa citeasca o carte in liniste. Pentru ca veti da acolo de o liniste aproape mormantala.

Locatie ingrijita ce imbina un aer vechi cu unul nou! Undeva in dreapta, cum intrati, gasiti un computer care va ajuta sa va selectati cartile dorite. In acelasi compartiment, cum te uiti in fata dai cu privirea de un bar micut si cochet! Scartie un pic parchetul frumos lacuit, dar nu-i problema. Daca mergi la baie sau sa-ti iei o carte nu se uita nimeni urat la tine! Domnisoara de la bar (cea de care am dat eu) iti inspira liniste si multa educatie! Va spun eu, merita bacsis! Si ei ii cereti cartile, nu le luati ca la biblioteca!

Mesele sunt undeva la limita genunchilor atunci cand stai pe fotoliile moi! Exista si pernute daca vrei sa stai pe jos! Am zarit si un pian … si cred ca daca aveti noroc, puteti gasi si minirecitaluri in serile mai deosebite! Preturi?! De pitici. Un ibric frumos colorat plin cu ceai strain ca sa-ti ajunga pentru trei cesti iti usureaza portofelul de 7,5 RON. Primesti si miere daca nu vrei zahar! Prajitura casei (care arata nemaipomenit) te costa 3,5 RON. O apa minerala 3 RON si un ceai clasic 4,5 RON. Cred ca aveau si ceva dulceata in completarea meniului. Pentru ca asta-i meniul … altceva nu gasesti! Cartea e gratis, pentru ca o dai inapoi! Daca n-apuci s-o citesti cap-coada, te asigur ca te vei intoarce!

Sa discut un pic si despre baie. Pentru ca m-a impresionat! Un miros de flori amestecat cu unul de betisoare parfumate proaspat arse! Toaletele si chiuvetele stralucesc! Curge si apa si ai si cu ce sa te stergi pe maini! Dovada ca ai sa dai acolo doar peste oameni care si-au primit cel putin educatia celor 7 ani de-acasa.

Ai si-un copil mic si ti se pare o povara sa-l iei dupa tine in oras?! Du-te la Ceainaria Teatrului Act! Va avea un loc numai al lui unde sa deseneze si nu cred ca te va deranja cat tu iti citesti 50 de pagini din cartea preferata!

Oamenii au si site. Mai multe informatii gasiti pe teatrulact.ro! Tot acolo puteti gasi mai multe informatii de contact.

Fotografii Ceainaria Teatrului Act

10 Comentarii

  1. Pingback: Ceainaria Teatrului Act - OptZile.ro | Marius Tudor's Blog

  2. Pingback: Ca Tot Vorbeam Ca N-ai Unde Merge In Targoviste ... | targovisteni.info

  3. Pingback: Te fac un ceai? | Marius Sescu

  4. Locatie in sus, locatie in jos… Da’ matale stii ce inseamna cuvantul asta? Sfatul meu e sa cauti in DEX, totusi.

  5. Va rog ca de acum sa va limitati la comentarii doar despre LOCAL si mai putin de cum credeti voi ca ar suna bine. Comentariile offtopic vor fi sterse de acum.

  6. Rovana facem si noi ce putem, limba romana nu e accesibila tuturor! Stiu ce inseamna locatie … dar matale stii cum functioneaza ceainaria asta? Iti recomand s-o vizitezi, totusi!

  7. ntr-adevar frumos , s-a mai deschis o ceainarie i… n str staicovici 37, am fost de cateva ori si e un spatiu intr-adevar de basm , se numeste “Casuta din povesti” , cam totul este hand-made , ceramica este adusa de la Horezu , au si roata olarului , iti dau si argila si te invata cum sa faci o canuta , sau o scrumiera , fac focul in sobe de teracota, asculti chiar si povesti , denumirea ceaiurilor este superba( “tacerea ondinei,, “craiasa zapezii” ) si numai sa citesti este o adevarata desfatare, au si sucuri naturale , cand comanzi o cafea se aude cum o rasnesc chiar atunci , poti sa citesti o carte , au cel putin 3 jocuri de sah, tintar , sunt doi baieti tineri care sunt tare de treaba , e deschis de la 14 la 23 , un demisol , recomand acest local cu caldura, si sa nu uit , un mic secret daca vreti intr-adevar ceva delicios comandati o ciocolata calda ( de casa …bunica ..mda) , tel 0733811620

Lasă un comentariu