fbpx

Cele mai mici prețuri la anvelope

Am zis că voi încerca să scriu pe blog și despre experiențele plăcute pe care le am cu branduri și companii, că de cele neplăcute oricum scrie toată lumea. Nexxon intră la categoria experiențe plăcute, am fost foarte mulțumit de ei de 2 ori până acum.

Între timp au apărut oferte faine și pe eMag, cu transport gratuit: comandă anvelope auto online.

Anul trecut căutam să îmi cumpăr cauciucuri de vară. Știți procedeul, te interesezi de mărci, dimensiuni, verifici piața… După ce am analizat toate site-urile ce vindeau anvelope online, după ce am mers prin Metro, Carrefour, Dedeman și Praktiker am ajuns, la recomandarea unui prieten, pe site-ul lor. Am comparat prețurile, chiar erau cele mai mici de pe piață. Mi-am cumpărat anvelopele și le-am ridicat direct de la filiala lor din Iași, au puncte de lucru în majoritatea orașelor mari din România.

Anul ăsta aceeași poveste, doar că îmi trebuiau cauciucuri de iarnă și eram în Bacău. Am intrat pe site-ul lor, la fel, cele mai mici prețuri la anvelope de iarnă cu tot cu transport inclus le-am găsit la ei, alternativa era Dedeman, unde aceleași cauciucuri erau cu 10 lei mai scumpe pe bucată. Azi mi-au venit în Bacau, trimise chiar cu mașina lor, mâine merg să le montez.

S-ar putea să găsiți prețuri puțin mai mici pe alte site-uri, dar nu uitați să adăugați cheltuielile cu transportul, pe care majoritatea magazinelor online de anvelope le afișează abia la final.

Voi de ce firme sau branduri ați fost mulțumiți în ultimul timp?

P.S: dacă vreți să știți ce fel de cauciucuri aveți nevoie de la 1 noiembrie conform legislației în vigoare, e important de știut că trebuie să apară pe ele M+S, indiferent că sunt de iarnă sau all season. Polițiștii nu știu să facă diferența altfel între ele.

Recomandă

6 Comentarii

    • Am avut modelul ăsta la început pe mașină. Foarte ok, dar să știi că nu se compară cu cauciucurile de iarnă când pui frână pe zăpadă. Oricum, Debica sunt cunoscute ca anvelope bune raportat la preț.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *