fbpx

Clubul Presei, Iasi

Pentru cei care nu au mai fost niciodata acolo - nu va faceti iluzii, nu degeaba ii zice Clubul Presei. Localul nu e potrivit pentru o iesire romantica cu prietena/sotia/consoarta, dar se adapteaza de minune unei iesiri in grup la baut sau pentru o petrecere ad-hoc.

Adresa Clubul Presei Iasi: Strada Zmeu 3, Iasi
Telefon mobil: 0742 230 799
Email: clubul.presei[at]yahoo.com

Clubul s-a mutat in locatia actuala, adica in spatele Universitatii Petre Andrei in septembrie 2009. Pentru cei care nu au mai fost niciodata acolo – nu va faceti iluzii, nu degeaba ii zice Clubul Presei. Localul nu e potrivit pentru o iesire romantica cu prietena/sotia/consoarta, dar se adapteaza de minune unei iesiri in grup la baut sau pentru o petrecere ad-hoc.

Decorul e simplu, cateva mese si scaune. Baia e si mai simpla. Nu arata impecabil, cel putin la barbati, dar putea fi folosita, era destul de curata cand am fost noi. Servirea e rapida, daca te misti repede pana la bar, pentru ca acolo se dau comenzile si se ridica, tot de catre tine.

Preturile sunt mici. Un vin fiert, care intre noi fie vorba era foarte bun – 3,5 lei. Un suc tot 3,5 lei, iar o bere cred ca e in jur de 4 lei.

Ce mai e misto la localul asta? Muzica. Multa muzica veche, mai ales balade pop-rock si hituri din anii 80. Muzica e faina si te poate determina sa te ridici in picioare, mai ales dupa cateva pahare (sau cani de vin).

In concluzie recomand clubul cand vreti sa iesiti cu prietenii la o bauta sau aveti o gasca mai mare si nu stiti daca gasiti destul loc in alta parte. Aici incap lejer 40 de persoane.

Fotografii Clubul Presei Iasi

Recomandă

Un comentariu

  1. Apropo de Clubul Presei. Am auzit ca de curand Clubul Presei (in spate la Universitatea Petre Andrei, pe langa Elena Doamna) si-a deschis terasa. M-am dus si eu sa vad care e treaba si am ramas foarte placut impresionata.
    Arata foarte bine: e o ambianta rustica, relaxanta, intima, e intr-un loc mai retras unde uiti de toata agitatia din oras si te poti distra la maxim cu prietenii, se pune numai muzica buna (chiar si ce piese vrei tu), si ca pont, acum au oferta ca la 3 beri primesti una gratis. Asta mi s-a parut foarte tare, mai ales cand esti cu mai multi prieteni. Se difuzeaza si meciurile de la FIFA acum. Asa ca pentru microbisti cred ca e locul potrivit unde sa bea bere (3+1) si sa priveasca fotbal. Mai au si masa de tenis care e gratis acum.
    Mie mi-a placut enorm localul si il recomand la toata lumea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *