fbpx

Concurs pentru bloggerii din Iasi

premii.jpg

Haipa.ro organizeaza un concurs pentru bloggeri din Iasi si numai din Iasi, si am zis sa va anunt ( stiu ca multi dintre cititori sunt din Iasi, nu stiu exact cati sunt bloggeri, dar e posibil sa va intereseze ).

Regulamentul concursului:
Participare
1. La acest concurs pot participa bloguri de pe orice site de blog hosting, nu doar cele de pe haipa.ro, si orice blog ce are domeniu propriu.
2. Acest concurs este exclusiv pentru blogurile din Iasi. Daca nu ai buletin de Iasi, carnet de student/elev de Iasi sau macar un tatuaj unde scrie Iasi, atunci nu ai voie sa participi. Castigatorilor li se va cere sa arate unul din actele mentionate (sau tatuajul 🙂 ).

Inscriere
1. Inscrierea se face aici, iar campurile din formular sunt obligatorii.
2. Inscrierea se face pentru cel putin unul din cele trei premii si cel putin una din categoriile de bloguri. Daca o anumita categorie lipseste atunci folositi formularul de contact si anuntati-ne.
3. Vom verifica toate blogurile inscrise. Daca blogul tau nu se potriveste in categoria aleasa de tine atunci va fi mutat.
4. Numele real, telefonul si email-ul sunt date confidentiale si nu vor fi afisate nicaieri in site.

Premii

1. Premiul I consta intr-un tricou inscriptionat haipa.ro si un stick USB de 4GB
2. Premiul II consta intr-un stick USB de 4GB si un domeniu .com, .org sau .net
3. Premiul II consta intr-un stick USB de 4GB
4. Castigatorii din categoriile de bloguri vor primi si ei premii (nu stim inca ce).
5. Un blogger poate fi castigator pentru unul din cele trei premii principale si poate in acelasi timp sa fie si castigatorul pentru cel mai bun blog din categoria in care se afla blogul.
6. Se vor oferi premii pentru o anumita categorie de blog numai daca vor fi cel putin 5 bloguri inscrise in acea categorie.
7. Valoarea totala a premiilor este de 5.000€ (vezi sa nu)
8. Decernarea premiilor se va face intr-un local pe care il vom alege mai tarziu, unde veti avea posibilitatea sa va cunoasteti mai bine intre voi si sa beti o bere cu alti bloggeri din Iasi

Votarea

1. Fiecare persoana poate vota o data pe zi pentru fiecare categorie in parte.
2. Votarea blogului propriu este interzisa.
3. Afisarea blogurilor pe pagina de votare se va face aleatoriu de fiecare data cand se incarca pagina pentru a nu favoriza un blog sau altul.

Va puteti inscrie AICI, in cazul in care sunteti prea emotionati si nu mai stiti unde sa dati clic. Succes!

Recomandă

13 Comentarii

 1. Alex, tu vrei sa-mi iei tricoul? Ce bine ca nu spune nimic de intimidarea contracandidatilor >:)

  Eu n-am citit pe nicaieri ca tre’ sa primesti mail de confirmare, desi asa ar fi logic… da eu vreau link-ul la care ma pot vota… ca sa ma apuc sa dau spam-uri pe hi5!

 2. va reclam concursu’ la aia cu discriminarea ca e doar pt ieseni. se pune daca gagica e ieseanca? e legatura suficient de puternica? 😀

 3. Adi, m-am inscris si eu, desi copii cand vor afla de concurs se vor spamui pe messenger pentru stick, in disperare. Si eu vroiam tricoul, de stickuri sunt plin pe acasa.

  Alex, nu primesti mail de confirmare.

  Danni, nu e discriminare, e patriotism. Cum spunea si Haipa, daca ai tatuaj cu Iasi, you’re in. 🙂

 4. subscriu la partea cu discriminarea. Apropo nu am nici un act doveditor, din cele enumerate mai sus, dar totusi contractul de munca e bun?
  PS: mari premiile e 60 Ron un stick de 4 giga

 5. Hmm, cred ca il vor accepta baietii.
  Premiile presupun ca nu sunt mari pentru ca vor sa realizeze un fel de top, nu sa imbogateasca bloggeri.
  Eu ma multumesc si cu tricoul, daca ies. Plus ca as putea spune ca sunt cel mai citit blogger din Is bla bla..

  Mi se pare o idee buna ca se gandeste cineva si la cei din Iasi. Cu totii stiti ca nu e la fel ca in alte localitati, deci orice intentie e notabila.

 6. Email de confirmare nu se trimite (inca), dar dupa dati click pe butonul “trimite” o sa va apara daca url-ul a fost trimis sau nu.
  Lucrez acum la emailul de confirmare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *