fbpx

Când s-a lansat Cora în Bacău scriam că sunt curios cum se vor impune pe piață, cum se vor integra în comunitatea locală. Ei bine, până acum și-au făcut treaba ca la carte, pe lângă multe concerte cu vedete, concursuri, promoții, reduceri au derulat și campanii sociale, mai ales pentru copii, de exemplu la începutul lunii septembrie au oferit cadou sute de ghiozdane cu rechizite școlare în mai multe școli din județ.

Școala a început pe bune acum și Cora vrea să premieze cei mai creativi elevi din clasele 0-4 cu gadgeturi și dulciuri prin campania de Decorat cifre, în care m-au implicat și pe mine, chiar zilele trecute am fost alături de promoterii Cora în câteva școli din Bacău.

Pe scurt, în perioada 27-28-29 septembrie elevii din clasele 0-4 sunt încurajați să depună planse cu cifre decorate cât mai creativ în magazinele Cora, la punctele de beneficii. Cifrele de pe planșă pot fi decorate cu frunze, nasturi, boabe de cafea sau orice alt material pe care copiii îl au la dispoziție, important este ca rezultatul final să fie unul cât mai interesant și creativ.

Planșele trebuie decorate plecând de la șablonul de mai jos (clic pe imagine pentru vizualizare pdf, planșa trebuie tipărită pe format A3, față verso, sau clic aici pt download direct fișier în calculator):

plansa_decorat_MariusSescu

Premiile sunt tentante: premiul 1 tabletă, premiul 2 mp4 player, premiul 3 consolă portabilă, plus multe dulciuri pentru mențiuni.

Planșa pentru decorat poate fi descărcată gratuit și de pe Facebook.com/corahipermarket, cea de mai sus are în plus sigla blogului meu pentru că dacă elevii din clasele 0-4 (mă rog, părinții lor) descarcă această planșă și o depun după ce o decorează într-unul din magazinele Cora din București, Constanța, Cluj Napoca, Baia Mare, Drobeta, Arad sau Bacău au șansa de a câștiga, pe lângă premiile din campanie, încă un premiu surpriza oferit de Cora special pentru planșele de pe bloguri.

Aici am nevoie de ajutorul vostru. Eu pot alege câștigătorul premiului surpriză oferit de bloggeri la finalul concursului, dar pentru asta trebuie să fie cât mai multe planșe cu logo-ul blogului meu depuse în magazinele Cora, conform mecanismului explicat aici. Concurența e puternică, deoarece cei de la TVdece și Chinezu au și ei planșe cu sigla blogului propriu.

Puteți descărca planșa cât mai repede, dacă aveți copii în clasele 0-4, iar dacă nu aveți spuneți-le prietenilor care au kinderi, sigur cei mici se vor bucura. Până pe 29 septembrie planșele cu cifrele decorate trebuie depuse într-unul din magazinele Cora, iar pe 8 octombrie se anunță câștigătorii, inclusiv pentru premiul de pe bloguri.  Nu uitați să completați datele de contact pe verso.

Dacă copiii nu au timp să decoreze planșa acasă, între 27-29 septembrie în magazinele Cora vor fi amenajate ateliere de hipercreatie, unde cei mici vor fi ajutați să decoreze planșele.

Vă ziceam că zilele astea am fost cu echipa Cora Bacău în câteva școli unde ei au distribuit planșe pentru decorat și pliante, a fost o senzație faină să văd elevii cum se bucurau la gândul că ceea ce crează ei le poate aduce un premiu. Normal, toți erau cu gândul la tabletă și deja se vedeau câștigători. Cam așa a fost prin școli:

Concluzia: descărcați planșa de pe blog, puneți copiii să decoreze cifrele și mergeți în weekend cu ea la unul din magazinele Cora. S-ar putea să câștige chiar copilul vostru unul din premii. M-aș bucura să pot alege eu câștigătorul premiului oferit pentru bloguri, dar aici depinde mai ales de voi.

3 Comentarii

  1. Pingback: L-am trimis pe Zicu la scoala! | TVdece

  2. E o nebunie pentru copii cu plansele astea, eram azi in Bucuresti si am vazut zeci de elevi pe strada cu planse in mana. Ma gandesc acum ca nu stricau mai multe premii, presimt ca vor fi mii de planse depuse de cei mici.

  3. Pingback: Măi oameni buni, când am uitat noi să ne bucurăm aşa ca ei? • Chinezu

Lasă un comentariu