fbpx

Cum sa iti distrugi afacerea inainte de a o incepe. Azi Dxhost.ro

Simplu, o construiesti pe furt si iti distrugi imaginea inainte de a avea una.

Chiar azi am vazut un exemplu pe Twitter. Baietii de la Top Level Hosting, pe care ii cunosc bine pentru serviciile de gazduire web, s-au trezit cu pozele si css-ul din template-ul pe care il folosesc pentru site-ul propriu furate de Dxhost.ro. Site-ul Dxhost e inca in constructie, adica inca mai au de furat, dar faceti si voi o comparatie:

www.tlh.ro
vs
dxhost.ro/oferte.php
dxhost.ro/clientarea.php

Screenshot pentru eternitate cu template-ul furat:

Acum 2 zile ziceam ca nu as cumpara niciodata de la o firma care imi trimite spamuri pe email. Azi mai adaug o categorie de la care nu as cumpara, firme care isi cladesc afacerea furand munca altora. Nu mai zic ca o firma de hosting care are un site copiat dupa al altei firme de hosting, culmea, tot din Romania, nu prezinta nici o garantie pentru calitatea serviciilor. Cu alte cuvinte, daca furi de la altii, de unde stiu ca nu vei fura si de la mine?

Recomandă

10 Comentarii

 1. Problema pare sa fie destul de nasoala. Daca va uitati pe Rotld, pe whois-ul dxhost.ro, el apare ca fiiind inregistrat pe o companie, care este si reseller Rotld.

  Domain Name: dxhost.ro REGISTERED
  Registrar: C&A CONNECT S.R.L.

  Domain Holder
  Cojocaru Cristian
  C&A Connect SRL

 2. ar fi totusi o varianta – te-ai asigurat ca templateul celor dintai e inregistrat si nu e luat de pe vreun site sub titlul de free etc?

 3. Deci sa va zic ceva eu sunt clienta la dxhost de 2 ani si nu am luat tzeapa au server foarte bune si nu numai asta or avea ei inregistrat domeniu de la alta firma dar macar ati luat ceva de la ei sa vedeti daca dau tzepe? Nu va mai dati cu parerea ca vorbiti prosti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *