Cum se face nod la cravata

Majoritatea barbatilor single trec prin chinul acestei dileme. Stiu, apelam la colege, tati, mame, bunici, vecine, oricine este destul de inteligent incat sa retina miscarile “magice” necesare.

Din fericire, eu am reusit sa invat din prima cum se face chestia asta, cu nodul la cravata, pentru ca a trebuit sa ma imbrac destul de mult business, si nu puteam scapa fara cravata de rigoare!

Dar, pentru cei nenorociti de soarta, pentru cei care se afla la primul costum cumparat, la prima cravata achizitionata in vederea strangularii, voi pune un clip care explica pe indelete cum se face aceasta operatiune migaloasa. Priviti si invatati!

Cum se face nod la cravata

Pentru cei nostalgici, dar si pentru fanii lui Ion Ratiu, avem si clipul care arata cum se face nod la papion.

Ma gandeam, cred ca ar fi util un blog de “how to” masculin. Nu cum e maibun.ro, ci ceva specific targetat pe barbati: cum se face nod la cravata, cum se fac cartofii la cuptor, cum se spala hainele la masina de spalat, stiti voi, chestii simple, dar care pentru multi apartin domeniului SF. Oare ar prinde?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
9 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
HaiPa

M-am chinuit o gramada mai demult sa imi fac un nod la cravata, nici eu nici unchiumeu nu suntem cu costumele si nu stia nici unul sa faca nod. Am cautat pe oDC o poza cu noduri de cravata si tot degeaba. Pana la urma a venit prietena mea sa imi fac nod, ca nici tatal ei nu le are cu nodurile si tot ea il ajuta. Oare nodurile de cravata sunt facute pentru ca doar femeile sa le inteleaga? Cred ca daca faci o statistica, sunt mai multe femei care stiu sa fac noduri decat barbati. Cred ca e… Citește tot »

Cristina

E o performanta ca ai reusit sa inveti “din prima”…Sunt barbati care nu reusesc sa-si incheie nodul la cravata in fata oglinzii.

Cristina’a scris ultima data..’Treptele unui palat

Andrei Monciu

Eu am cautat pe google, si am gasit cu desene faine, acuma pot sa spun ca am prorpiul meu nod fiindca am combinat acolo niste chestii de la 2 noduri diferite si arata foarte bine

Andrei Monciu’a scris ultima data..’Mini Crossman (2011)

Nod la cravata

Ma gandeam, cred ca ar fi util un blog de “how to” masculin.

Dar chiar exista asa ceva. Daca nu l-a gasit fie ca l-am infiintat dupa ce ai cautat tu, fie fac o treaba cam proasta la capitolul de a-l face gasit, SEO et al. Se intituleaza Blog Bestimentar Masculin si cuprinde articole “How to” mai mult vestimentare, dar cine stie? Poate ma apuc de scris despre cartofii la cuptor… mi-ai dat o idee  😉
 
Oare chiar vreti un barbat sa faca din alea?..

Noduri de cravata

Un blog de “How to masculin” ar merge daca barbatii ar recunoastre ca “sunt si lucruri la care nu se pricep”. Insa, in general, ei considera ca le stiu pe toate, asa ca nu trebuie sa mai invete.
Si e normal… ca doar nodul de la cravata este treaba sotiei 🙁

LAURENTIU

EU FAC NODURI DE CRAVATA DE LA VARSTA DE 14 ANI ,SI AM INCERCAT TOT FELUL DE NODURI DAR CEL MAI PERFECT MI SE PARE A FI NODUL DUBLU,IESE UN TRIUNGHI PERFECT SI FUNCTIONAL DE ASEMENEA.

LAURA

CRAVATA SE SPALA?DACA DA,CUM PROCEDEZ?

Remus

Am doar 9 ani dar macar am reusit sa fac nodul de cravata

Soryn Adryan

nu ma prea ajutat