fbpx

Curtea Berarilor Timisoreana, Iasi

Ce am gasit la Curtea Berarilor Timisoreana? Un pub misto, spatios, cu muzica de demult si multa voie buna. Beraria este axata in primul rand pe bere, dar nu lipsesc si alte sortimente de bauturi, cu sau fara alcool. Ma astept ca localul sa devina un punct de referinta pentru iesenii dornici de iesit in oras la o bere. Cred ca e un spatiu care lipsea in oras, un pub destinat bautorilor de bere unde poti asculta muzica romaneasca veche.

Adresa: Curtea Berarilor Timisoreana se afla in Iasi pe Bulevardul Stefan cel Mare nr. 10, Bl B1-B2. Mai exact veti ajunge acolo daca va orientati dupa cub si coborati cateva trepte.
Telefon: 0232.244.554
Fax: 0232.244.664

Orar: Luni – joi intre 9:00 si 23:00, vineri -sambata de la 10:00 pana la ultimul client, iar duminica de la 10:00 pana la 24:00

E un lucru destul de inedit in Romania ceea ce realizeaza Timisoreana prin asocierea cu o berarie, dar cred ca ii ajuta foarte mult la consolidarea brandului. Am primit o invitatie la deschiderea oficiala a berariei care a fost azi, 7 decembrie. Am tras o fuga pana acolo dornic sa vad daca vor avea si bere nefiltrata in meniu.

Ce am gasit la Curtea Berarilor Timisoreana? Un pub misto, spatios, cu muzica de demult si multa voie buna. Beraria este axata in primul rand pe bere, dar nu lipsesc si alte sortimente de bauturi, cu sau fara alcool. Ma astept ca localul sa devina un punct de referinta pentru iesenii dornici de iesit in oras la o bere. Reprezentantii au spus ca in continuare vor urma mai multe evenimente: expozitii de arta, reprezentatii de teatru. Cred ca e un spatiu care lipsea in oras, un pub destinat bautorilor de bere unde poti asculta muzica romaneasca veche.

Am vazut intr-un pliant ca vor oferi:
Roata de bere (10+1) la 0,5 l – 35 lei
Metru de bere (10+1) la 0,33 l – 23 lei
Pizza (32 cm) – 16 lei
Meniul zilei – 15 lei
Meniu nr 4 (5 mici, cartofi prajiti, castraveti murati) – 23 lei
Meniu nr 7 (ciolan porc, fasole si muraturi ) pentru 2 persoane – 40 lei

Strada Ştefan cel Mare şi Sfânt este, la fiecare sfârşit de săptămână, locul de promenadă favorit al ieşenilor. La fel cum pe vremuri protipendada ieşea la plimbare la şosea, şi în zilele noastre această stradă freamătă plină de viaţa Iaşului. Aici a ales Timişoreana să deschidă Curtea Berarilor, unde ieşenii se vor întâlni la o poveste şi-o bere rece.

Curtea Berarilor are la bază o idee pe care Timişoreana îşi doreşte să o pună în aplicare pretutindeni în ţară. Este un spaţiu convivial, în care iubitorii berii se regăsesc într-o atmosferă ce aminteşte de Hanu Ancuţei – cu mâncare tradiţională, cu poveştile celor pe care îi cunosc sau nu şi cu muzică bună din vremuri trecute. Cei mai fideli clienţi ai Curţii Berarilor se vor putea bucura de privilegiul de a-şi bea berea favorită din propria lor halbă, care va fi păstrată cu grijă la loc de cinste de barmanii locului.

Mi-a placut beraria, care este a doua deschisa in Romania, dupa Curtea Berarilor Timisoreana din Bucuresti. Intentionez sa revin cat de curand, mai ales pentru a elucida misterul berii nefiltrate, de care nu sunt inca sigur daca se afla sau nu in meniul localului.

Fotografii Curtea Berarilor Timisoreana, Iasi

Video

Recomandă

7 Comentarii

  1. foarte frumoasa initiativa Timisoreana, atmosfera placuta, preturi.. OK, am riscat cu mancarea si am comandat un meniu nr 7. Ciolanul a fost foarte bun. singura problema a fost ca frigea la suprafata si era inghetat la mijloc. Sper ca oamenii vor experimenta si vor invata din greseli. ar fi pacat sa piarda un astfel de meniu.

  2. M-am simtit foarte bine in acest local. Se face placut prin faptul ca personalul este foarte atent, preturile sunt mai mult decat rezonabile si nu se pune problema fumului inecacios cum se intampla in majoritatea spatiilor de gen din Iasi.

  3. Mie mi se pare muzica super, au muzica romaneasca de calitate.
    Terasa e nemaipomenita si modul cum au conservat ruinele zidului din restaurant. Am mai vazut doar in vest asa ceva.
    Felicitari patronului Coman I si inimoasei sale sotii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *