fbpx

CV-ul tău pe Facebook?

Tocmai primisem de la Mariana Ioniță, prietena mea de la Bestjobs, un email cu noile joburi apărute și am remarcat reclama inserată în email care promova CeeVee:

ceevee1

Poate ca sunt eu mai reticent, dar ultima dată când verificasem Facebook era pentru agățat, uitat la poze și pierdut vremea, nu pentru chestii profesionale și găsirea unui job. Mă înșel eu sau CeeVee se promovează în direcția greșită? Da, e ok să integrezi serviciile tale cu autentificarea Facebook, dar de aici până la a promova CV-ul tău pe Facebook e cale lungă.

ceevee2

Altfel spus, câți dintre voi și-ar afișa CV-ul complet pe Facebook?

 

Recomandă

7 Comentarii

 1. Uite, acum vreun an, am inclus profilul de LinkedIn intr-un box de FB asa de fun. S-au scos box-urile si LinkedIn-ul nu aduce cine stie ce beneficii pentru mine. Azi, nu mi l-as mai pune pe FB pentru ca nu-i vad sensul. Retelele sociale insa pentru agatat :)) atunci sunt un utilizator atipic 😛

 2. Eu am lucrat/lucrez pentru cineva, care m-a găsit pe facebook 🙂

  Niciodată nu știi de unde poate să îți apară o ofertă, plus că nu pierzi nimic, spre exemplu eu am la info și emailul și numărul de telefon, dacă mai sunt câteva informații chiar nu văd care are fi problema. Pe deasupra e și o metodă bună de agățat, dacă vede vreo potențială „victimă” ce CV bengos ai, imediat cade în plasă 🙂

 3. mno, depinde de fiecare, cat de mult e conectat la FB ! eu sunt de acord cu ce zice Mircea mai sus ; altii, ar folosi, mai degraba, LinkedIn.
  am dat accept la aplicatia despre care amintesti tu – CeeVee dar, marturisesc, inca nu mi-am upload-at un cv. in curand, o sa analizez mai atent sa vad cat de folositoare poate fi !
  bafta !

 4. vorbeam acum ceva timp despre blog privit ca un fel de cv. acum a aparut si asta. consider ca nu am nimic de pierdut, deci am sa apelez si la aceasta solutie. cine stie de unde sare iepurele …

 5. Aplicatia CeeVee pentru Facebook e un mare rahat. Am zis sa il incerc si eu acum cateva saptamani si a inceput sa spameze prietenii pe care eu ii “recomandam” cica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *