fbpx

Daca primesti multe spamuri pe mail

…sigur te intereseaza chestia asta! Cam ce variante avem, atunci cand primim spamuri pe mail:

  • Trimitem un mail incarcat de dragoste si sentimente profund romanesti, cu bagat, scos, bagat iar, rugaciuni la Dumnezeu, pomenirea mortilor… Rezultat zero, de obicei, spamurile vin de pe adrese folosite doar pentru spam, redirectionate.
  • Raportam site-ul promovat ca spam la Google. Nu prea ajuta nici asta, cel putin la confortul psihic nu ajuta deloc.
  • Inscriem adresa de mail de pe care vin spamurile la alte newslettere, oferte promotionale, pornografie etc.. Numai ca si asta necesita timp.

Se pare insa ca exista un site – www.spamyourenemies.com, care face toata munca de la ultimul punct in locul nostru, noi nu trebuie decat sa introducem adresa de mail a “prietenului”. Deci, daca aveti multi prieteni, adica dusmani, pe care vreti sa ii ajutati, clic pe imagine pentru a ii inscrie la multe resurse utile de cunoastere:

Via Marius

Recomandă

13 Comentarii

  1. E nasol. Cel putin pentru rromani :). Deoarece stii cum sunt romanii, sa faca tot timpu rau altuia, si aici nu ma refer la acei inamici de la care vin spamurile si la acei inamici din viata de zi cu zi.

  2. […] vazut cateva poze incredibile dar adevarate.De la Marius Sescu vei afla care-i motivul pentru care primesti multe spamuri pe mail.Pe cocalari.com puteti afla ce face mess-ul dintr-o printesa.Cateva perle de la Bacalaureat pot fi […]

  3. Eu am intrat o data pe site-ul gazetei sporturilor…mare greseala de atunci tot prim-esc/eam spamuri. Mersi mult de tot!

  4. convins că se vor sincroniza mai bine după câteva tamponări. Până atunci…scapă cine poate! -Nu ştiu dacă este o coincidenţă, dar primesc din ce în ce mai puţine mesaje spam pe mail. Asta după ce am citit un articol de-al luiMariusescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *