De ce sa mergi la IMTO Day?

Am aflat de la Ciprian ca sunt puse la bataie trei bilete gratuite pentru bloggeri care scriu despre Internet Myths Trends Opportunities si ofera motive pentru care e recomandata participarea la acest eveniment.

IMTO se va desfasura pe 18 aprilie, fiind prima conferinta axată pe mediul online din Iaşi, si daca nu ma insel, din Moldova! Vor fi prezenti 8 speakeri ce vor dezbate subiecte precum marketing , comunicare, PR, brand personal şi antrepenoriat.

In ultimele zile, am auzit atat de multe motive pentru care unii considera ca participarea la conferinta reprezinta timp si bani pierduti, incat vroiam sa scriu ceva despre subiect, chiar daca nu era acest concurs.

Am anuntat deja evenimentul, dar va zic pe scurt doua idei pentru care se merita sa participati, mai ales daca sunteti in ipostaza de a lansa o aplicatie pentru online, sau poate doriti sa imbunatatiti un site care nu functioneaza asa cum va doriti, nu atrage destui vizitatorii s.am.d:

1. Se merita sa participati daca vreti sa aflati mecanismele legate de crearea, lansarea, promovarea si dezvoltarea unei identitati online diferita de zecile de site-uri ce apar zilnic. In Romania apar zilnic zeci, sau poate sute de site-uri. Care este diferenta intre ele? De ce unele reusesc si altele nu? Aveti ocazia sa aflati la aceasta conferinta.

In Iasi sunt cred 20 de portaluri dedicate iesenilor, dar traficul strans de acestea este minuscul, blogul pe care scriu acum are probabil mai multi vizitatori decat unele dintre ele. De ce? Pentru ca toate sunt la fel, ofera acelasi lucru, arata aproximativ la fel.

2. Cum reusesc unele site-uri sa atraga zeci de mii de vizitatori si altele esueaza lamentabil ( excluzand spamul ) ? Probabil in Iasi cel mai vizitat site este Evenimentul, care trece de 10.000 de vizitatori zilnic. Restul se chinuie in fiecare zi in atragerea de vizitatori.

Ce conteaza mai mult: conceptul din spatele site-ului, designul lui, modalitatea de promovare, dialogul cu vizitatorii? Sunt sigur ca se va vorbi si despre asta la conferinta, se vor oferi idei, se vor crea discutii aprinse, polemici…

Nu se merita sa participati daca sunteti multumit sa recirculati acelasi continut prezent in online, sa spamati cat mai multe adrese de mail cu newslettere, in speranta ca vizitatorii vor veni pe site.

Nu se merita sa participati daca va multumiti sa cumparati ( copiati ) o interfata si o idee gata creata, sa o adaptati si sa o lansati ca cel mai inovativ concept de pe piata.

Este de remarcat faptul ca cineva a venit cu ideea de a crea o conferinta dedicata online-ului, in zona Moldovei! Sper ca aceasta conferinta va avea succesul scontat, si nu se va opri la prima editie. Si m-as bucura sa vad ca in urma conferintei, vor apare idei mai bune in mediul online iesean si nu numai!

Deci se merita sa participati, daca vreti sa fiti diferiti. Sa stiti cum sa abordati piata, cum sa aveti o imagine distincta, cum sa va adresati publicului, cum sa ii descoperiti necesitatile, cum sa creati ALTCEVA!

Poate ne vedem la IMTO!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
ines

Not fair!!! Eu deja am platit… 😥

ines’a scris ultima data..’Mama şi Puiu’

Marius Sescu

Lasa, ca esti studenta…cred 🙄

Makavelis

Bine de tine ca macar locuiesti intr-un oras mai mare unde se fac astfel de evenimente. Intr-un oras mai mic pana si bloggeri lipsesc apai sa fie IMTO si alte minuni 😐

Makavelis’a scris ultima data..’Cele mai reusite teme pentru WordPress

Marius Sescu

Corect, inca un motiv! 😉

adi

Join the club Ines! 😀

Ma pun pe scris totusi… si o sa fiu si live blogger 😀

adi’a scris ultima data..’La 13 e ok?

brindushi

vreau si euuuuuuuuuuuuuuu 😀 sa asist…cred ca va fi misto…. :mrgreen: