Descarca Calendarul FHM 2008

A aparut Calendarul autohton FHM pe 2008. Partea buna pentru internauti este ca, de data asta, calendarul nu va mai sta pe perete, ci pe desktop! ­čść
Fetele din Calendarul FHM pe 2008 sunt, in ordinea lunilor anului: Ilinca Vandici, Oana Zavoranu, Mihaela Radulescu, Catrinel Menghia, Cosmina Pasarin, Delia Florea, Gabriela Cristea, Gilda – Covergirl Winner, Oana Nistor, Simona Patruleasa, Elena Gheorghe si Anna Lesko.

Pe ansamblu, fetele sunt ok, cu exceptia Zavorancei. Cat Photoshop poate sa aiba poza aia in ea, nici macar cei de laAdobe nu ar putea sa isi dea seama! Aproape ca imi stricase bucuria cand am primit mail de la FHM ca pot descarca calendarul de pe site-ul lor. Dar am incercat sa imi revin, admirand celelate frumuseti ale naturii (mai mult sau mai putin modificate de doctor Photoshop).

Preferatele mele? Oana NIstor si Elena Gheorghe, carora le acord onoarea de a apare si aici! :mrgreen:

Ce sa o mai lungim, daca vreti sa admirati toate lunile din 2008, descarcati calendarul de AICI, de pe site-ul FHM. Totusi, vedeti ca va trebuie si cont nu va trebuie nici o parola, descarcati linistiti!

Recomand─â prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Aboneaz─â-te  
newest oldest most voted
Notify of
Napster
Vizitator

Foarte tare ala care descarca calendarul.

Napster’a scris ultima data..’Ghid de instalare Windows XP – varianta printabila

ccx
Vizitator
ccx

l-am descarcat….is klumea fetele…….