Dimineti cu roua pura

Acesta era mesajul central al unui banner afisat pe unul din blocurile din Iasi, o reclama pentru noul cartier de blocuri Greeen Park, cel despre care se zvoneste ca ar fi construit pe locul unei mlastini, ca e plin de apa la subsoluri, iar tantarii sunt cei mai buni prieteni ai omului. Desigur, sunt doar zvonuri. Pe banner apare eterna familie fericita, adica mama, tata si copilul, inconjurati de multa verdeata, iar pe fundal se zaresc blocurile noi, stralucind in bataia soarelui.

Sa mai aruncam o privire prin Iasi. Ce alte viitoare cartiere vom avea?

Dream Village-ul din Pacurari, care este exact langa calea ferata si depoul RATP? Desigur, vor instala
Citeste mai departe

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Alina

Se va face si un mini-cartier si aici, in Nicolina 2, vizavi de biserica catolica. Locatia e foarte aproape de un raulet cu foarte multi tantari si broscute vesele->vezi Green Park. A si sa nu uitam viitorul cartier de langa puscarie, din Copou. O adevarata placere sa stii ca copiii tai se joaca la doar cateva sute de metri de puscariasi. O locatie de vis, ce mai.

Cel din Tatarasi, de langa spitalul de copii mi se pare cel mai bine plasat, in rest, toate au defecte.

Nico

Da.. se omit si alte proiecte, cum e Arena Residential din Tatarasi de langa Spital..dar pana va fi finalizat… Conceptul imi place, nu stiu inca ce preturi. Am eu un feeling ca vor fi mai mari decat la proiectele mentionate in articol..
Dar se mai merita oare sa iei apartament intr-un bloc din asta nou?

cipoc

nu stiu cum o sa stea oamenii aia la 10 m de liniile ferate..eu stau la vreo 100m si tot aud trenu` si camioanele…

Ioana Grigoriu

Pentru cei din Dream Village va fi o placere sa afle ca nu-si pot suspenda nimic pe perete datorita faptului ca sunt din rigips 😐

adina hutanu

Draga Unul (ti-am gasit comentariul legat de acest text cand am incercat sa citesc articolul integral), Studiez arhitectura de 5 ani in Italia – Genova. “Unule”, invata mai intai sa scrii in limba romana si apoi lanseaza-te in a-i apara pe mafiotii care construiesc cartiere intregi in mocirla, pe sol nisipos, pe sefii de santier care inlocuiesc materialele cu altele mai ieftine; ti-ai face mai mare cinste daca te-ai abtine de la a lua apararea noilor cartiere ale caror proiecte au fost propuse si castigate prin cine stie ce tertipuri; Te informez ca am analizat (au publicat nefericitii pe site… Citește tot »

Marius Sescu

Adina, mersi de feedback, mai ales ca e unul avizat.

Nico, stiu ca sunt mai multe, dar care din ele chiar ofera ceea ce promit?

Alina

Probabil ca raspunsul la intrebarea ” e mai sigur sa traiesti intr-un bloc construit in 2008 sau in unul de pe vremea lui Ceasca” ne va veni odata cu urmatorul cutremur major din Romania. Tare mi-e teama ca daca peretii au fost construiti din rigips, cine stie ce materiale de “buna calitate” au fost folosite pentru stalpii de rezistenta…