fbpx
  1. Mono a lansat AdCritics, un loc in care oricine poate sa-si dea cu parerea despre campanii, spoturi, agentii, ATL, BTL, etc. Mai este de lucru la design, structura, integrarea reclamelor Adsense, dar ideea mi se pare buna, mai ales pentru marketeri.
  2. Comanescu a lansat MediaPedia, un wiki despre mass media, advertising, comunicare, toate axate pe Romania. Aveti grija sa nu il ratati pe Dan Diaconescu, idolul babelor aflate la a patra tinerete.
  3. MB Dragan a lansat grandocardiac.ro, un site destinat oamenilor iubitori care trăiesc pentru a-şi ajuta semenii. Nu cred ca sunt prea multi in Romania, sunt curios pentru ce e campania. Presupun ca e o componenta a unei campanii CSR.
  4. www.business-edu.ro lanseaza concursul pentru bloggeri LIFEXPERIENCE, premiul cel mare fiind un HTC Diamond. Nu stiu si nu imi pasa cine e Leo Babauta ( funny name ), e clar ca concursul e pentru promovare, dar tema e interesanta, lectii despre succesul personal si profesional. Poate scriu si eu ceva, aveam un draft pe aici.
  5. Europarlamentarul PD-L Mihaela Popa are nevoie de niste linkuri pentru site-ul ei abia lansat, asa ca promite cinci excursii la Bruxelles bloggerilor ieseni care scriu despre Uniunea Europeană, comunicare, restricţii, acces, internet. Nu am inteles daca castigatorii sunt dusi pe moca la Bruxelles sau isi vor plati singuri biletele. Revin si aici cu un articol despre concurs si site-ul ei, ma mananca limba.

P.S: mi s-a atras atentia ca pun prea multe clipuri pe blog. Deranjeaza asa tare?

5 Comentarii

  1. Pe mine ma deranjeaza si ca genul asta de articol apre dupa un altul asemanator pe un blog important. Dar pana la urma e blogul tau si nu al nostru, nu?:D

Lasă un comentariu