fbpx

Am trăit să o văd și pe asta, Emag vinde și cărți mai nou, pe lângă electronice și…jucării, printr-un parteneriat încheiat cu Libris. E clar, planul e să devină Amazonul României, folosind Marketplace pentru a introduce și alți comercianți în joc. Am văzut că au și audiobook-uri la vânzare, sunt curios când vor introduce și cărțile electronice în ofertă. Asta chiar ar fi interesant.

Ar trebui să se teamă celelalte librării online de intrarea Emag pe această piață? Dacă ținem cont de cei aproape 2 milioane de vizitatori lunar și de notorietatea eMag cred că da. Singurul lucru care va mai conta este prețul de vânzare al cărților!

eMAG a introdus în ofertă peste 20.000 de titluri de carte cu livrare imedia din stoc, în toată ţara. Toate cărţile beneficiază de un discount de 20% până pe 15 iunie 2011.

Alte detalii pe blogul Emag.

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

9 Comentarii

 1. Marius, eMAG nu vinde electronice, carti sau jucarii. eMAG vinde in primul rand o experienta de cumparare si servicii de un anumit nivel asociate cu o gama de produse. Gama poate fi oricat de mare. Ce zici de abordarea asta?

  • Radu, inteleg ca incercati sa schimbati perspectiva clientilor acum, dar daca faci un sondaj 90% dintre clienti stiu ca de la voi pot cumpara produse IT&C. Lucrul ăsta se poate schimba în timp, dar acum asta e realitatea. Mă înșel?

  • Asta e replica a la Seth Godin?

   Clientii deci asta; personal imi place mult cum se dezvolta emag-ul si cred ca va indreptati in directia dorita.

 2. Ca suntem considerati specializati si ca diversificarea ar fi o greseala a fost cea mai mare temere a noastra si am intrebat clientii. A reiesit ca atat timp cat avem o oferta consistenta dintr-o noua categorie de produse, marea majoritate a clientilor o considera un beneficiu suplimentar, nu o diluare sau defocusare. Daca stai sa te gandesti, si in online (amazon) dar si in offline (hypermarket) lucrurile stau cam la fel.

 3. Abia astept momentul in care vom putea sa ne vindem ebook-urile proprii pe emag. Ar fi genial! Oricum, vor mai trece 1-2 ani pana atunci. 🙂

Lasă un comentariu