Eterna coadă

Înainte se stătea la coadă pentru carne, lapte şi ouă, se stătea la coadă pentru că nu aveai ce pune pe masă. E trist că încă se mai stă la coadă din aceleaşi motive, altfel nu îmi explic ce caută mulţimea de pensionari de mai jos în faţa unui restaurant la ora 8 dimineaţa, într-o zi lucrătoare! Ori era un praznic, ori se dădea ceva moca.

coada pensionari

Nu îi înţeleg nici pe cei care stau la coadă la deschiderea unui magazin nou pentru că sunt produse cu 5 lei mai ieftine sau pe cei care acceptă voluntar să stea la coadă cu orele în hypermarketuri de sărbători.

Probabil suntem noi o naţie mai specială şi mai sadică, ne plac cozile!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
10 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
WaTzaP

Ne plac cozile, dar strambam din nas cand ni se spune ca suntem ultimii.

Law

Poate ca si-au cumparat cupoane de reduceri de la grupoX cu 1 leu o masa….. – eterna milogeala romaneasca

somnulescu

Azi am fost din greseala prin Tatarasi si era o toneta cu un dozator de lapte. La coada, desigur 10 mosnegi si inca veneau. Era 2,5Ron litrul de lapte 🙂

Dan C

Stateau la farmacie dar cu spatele, in semn de respect pentru sistemul medical romanesc

QuadroQ

nu de mult am primit un pliant in care zicea ca la almira va fi nu stiu ce prezentare de produse la care se va da o masa gratis, 5 kg de alimente si o jucarica electrocasnica pentru FIEcare participant. Cred ca la asta stateau.

akbar

Greșit. La deschiderea oricărui supermarket/hipermarket care anunță niște mege-promoții a fost și va fi îmbulzeală. Și nu, nu doar în România! Se-ntâmplă și la specialii din America.

Dan C

Adica vrei sa spui ca americanii nu se calca in picioare pt niste chestii gratis? Ca nu se face tam tam la tv e altceva.