fbpx

Fotbal si multa miscare

In ultimul an de zile m-am chinuit sa cresc numarul de ore alocate sportului, indiferent de felul acestuia. Am jucat baschet, fotbal, am mers cu bicicleta, am facut jogging, am facut plimbari lungi seara. Chestii obisnuite, nimic extraordinar, dar totusi pentru mine conteaza, deoarece vad schimbari fata de stilul de viata pe care il aveam anul trecut, care avea in meniu zero miscare.

fotbal

Daca cu joggingul am lasat-o mai moale pe timpul iernii, ce am reusit sa fac constant in ultimul an e sa joc fotbal, cel putin o data pe saptamana. Suntem mai multi din online-ul iesean care ne adunam saptamana de saptamana, ba chiar si de 2 ori pe saptamana, ca sa batem mingea.Stiu ca pentru voi nu e mult, dar ultima data cand am jucat eu fotbal in fiecare saptamana cred ca a fost prin clasa a 8a, deci a trecut mult timp.

Revenind la echipa. Nu suntem interesati de pronosticuri sportive, nu suntem fani inraiti ai sportului rege (parca asa i se spune, nu?), dar ne place sa alergam dupa minge. Cred ca am dat si vreo 2 kilograme jos datorita fotbalului, dar cel mai important e ca mi-a crescut rezistenta la efort si mi-am imbunatatit tonusul muscular. Nu gafai dupa ce am alergat 500 metri, pot sa urc patru etaje dintr-o suflare, iar pentru mine e suficient.

In plus, chiar daca intr-un campionat pe tabela cu rezultate fotbal echipa noastra nu s-ar situa pe primul loc, de cand jucam in aproximativ aceeasi configuratie am evoluat destul de mult. Daca la inceput majoritatea ne uitam la minge ca la SF-uri, acum deja au inceput sa apara echipamentele sportive, jambierele, aparatorile, mingile de fotbal de calitate, strategiile de joc si chiar participarea la Cupa Naţională de Fotbal a bloggerilor.

Cel mai important insa e ca pe teren lucrurile sunt calme, jucam just for fun, nu exista crize, acuze si doar foarte rar accidente. Facem miscare dar ne si distram in acelasi timp. Cam asta e relatia mea cu fotbalul, sunt curios daca voi practicati vreun sport si daca da, care e acela?

Recomandă

8 Comentarii

  1. Nu m-au pasionat niciodata fotbalul sau baschetul dar in schimb am practicat KUngFu Shaolin 😀 si culturism. De ceva vreme sun in pauza cu amandoua dar planuri pentru a reincepe antrenamentele exista si incerc sa le grabesc cat de mult pot. De cand am facut pauza ma simt fara chef de viata, nu mai mananc cu aceeasi pofta si nu mai dorm la fel de bine.

    Mai fac jogging vara sau cand este mai caldut afara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *