fbpx

Am fost azi la deschiderea showroom-ului Emag din Iasi. Aveti cateva fotografii mai jos, iar pentru mai multe fotografii ( si mai clare ) puteti intra si pe iasi.emag.ro. Deja erau acolo presa, televiziunea si primii clienti.

Update: spotul audio care ruleaza la radio, furat cu nesimtire de la Adi:

P.S: primii 1000 de clienti primesc cani personalizate cu numarul de ordine. Poate sunteti tentati.

18 Comentarii

 1. La inceput totul este bine si frumos, vedem mai incolo ce va fi. Sper ca angajatii sa nu fie aroganti si sa fie bine pregatiti. Situl lor este foarte bine organizat, au o gama larga de produse cu informatii detaliate, sper ca si magazinul sa fie la fel. E bine ca intri mai repede in posesia produsului si ai posibilitatea sa-l si testezi.

 2. Marius nu e furat cu nesimtire, e la liber pe internete, doar ca nu era uploadat in servicii 2.0 😉

  Bai, niste consultanta online nu le ofera nimeni astora? Ma ofer eu…

 3. Le-am facut ieri poze cand inca pregateau magazinul
  mai acusi le pun:)

  weird, cand a doua zi deschizi magazinul, duminica seara stai si-i freci pe angajati la ridiche pana in noapte…

 4. ‘Neata! In pozele “nocturne”, colegii nu erau in sedinta, la ora aia inca se lucra la pregatirile pentru deschidere. Felicitari, Gicu “Paparazzo” Pisicu :). Au muncit cot la cot cu echipa de la Bucuresti si, cel mai important, se inteleg foarte bine in echipa.

  “Blogul” pentru Iasi a fost doar o modalitate mai simpla de a publica in timp (cit de cit) real imagini si info pe scurt in ziua deschiderii. Adi, multumesc pentru oferta.

  Cit despre Marius, fiti linistiti, nu este agent publicitar eMAG, ci un blogger care a inteles ca deschiderea showroom-ului este un fapt interesant pentru cititorii sai si care a dat o mina de ajutor unor prieteni. Yeap, ca si altii, carora eu le multumesc sincer.

  chipintaci.

 5. ba eu am fost bucuresti ma lasa rece ofertele sant jefuite ciobite zgariate si diferenta f.mica la pret de cel nou…..daca are un pixel cazut sau doi….la revedere…si reducerea de exemplu 80lei ma lasi….cine nu stie pune botu…..la vrajeala in germania le scade pretul 50% INDIFERENT DE FIRMA producatoare ,si cu aceasta reducere se vand greu….am importrat sieu un timp…dar problema era garantia…..oricum…nu se merita resigilat…..pixeli carati…negatii….mai bine nou…..

Lasă un comentariu