Germanos: Baby let me upgrade U versus Buzdugan “bluestut”

In timp ce la noi Germanos ofera consultanta pentru atehnici in probleme legate de telefonia mobila, la englezi se fac parodii misto. Oricum, mi se pare penibil pentru Germanos sa promoveze in spoturile TV faptul ca explica oamenilor ce inseamna “bluestut”, din ce stiu eu telefonia mobila a evoluat mult: 3G, Wi-Fi, CDMA, GPRS, smartphone… ia explicati-le si pe astea, daca tot sunteti experti.

Desigur, mai este varianta in care targetul Germanos ar fi romanii retardati care nici macar nu stiu cum arata un telefon mobil, de unde si explicatia pentru reclama. Inclin sa cred ca nu este cazul.

Parodia englezilor:

Mai este inca un spot amuzant aici.

Reclama romaneasca:

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

3
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
acsel
Vizitator

In reclamele romanesti se cauta acel “dorel” de care rade toata lumea. Asta e umorul romanesc: sa razi de prostia altuia.

Produse bio
Vizitator

Stiu ca se zice ca umorul englezesc “te da pe spate”, dar reclama asta e geniala. Am ras cu lacrimi  😆 
Cat despre reclamele la romani, trebuie sa fie ceva “la moda” si sa priceapa ion de la cucruzu ca ala da banu gros.

celes
Vizitator
celes

mah vere nu poti compara filmuletele intre ele unu e reclama si unu e parodie credeti-ma daca ati urmari un film si ti-ar baga fimuletul americanilor i-ai injura pe aia o luna,ce dq reclama de 2 min,da comparati si voi parodia alura cu o parodie gen o sceneta din mondenii, sa vedeam carei mai smechera .Or fi americani tari la glume da nici Romania nui departe ,a sa ca shhh ROMANIA  ruless