fbpx

Gmail importa emailurile si contactele din Yahoo, Hotmail, AOL

Gmail import
Gmail import

Google a lansat in ultimul timp tot mai multe optiuni pentru serviciul de mail, in incercarea de a creste cota de piata. Ultima optiune notabila era Gmail undo send.

Ultima optiune remarcabila lansata este importul de contacte si emailuri din conturile apartinand altor servicii. Practic pana acum multi utilizatori de Yahoo, daca e sa ne referim la Romania, nu au trecut pe Gmail pentru ca vroiau sa isi pastreze contactele si emailurile asociate adresei de email. Noua optiune ar putea schimba planurile multor utilizatori.

Sunt curios cand va fi valabila si in Romania optiunea, momentan mie imi apar in continuare aceleasi optiuni, grupate sub Accounts.

Optiunea de import e (sau va fi) disponibila in Settings – Accounts and import, de unde puteti importa contactele si emailurile stocate in contul de Yahoo, Hotmail, AOL. E interesant ca pot fi importate si emailurile pe care le veti primi in urmatoarele 30 de zile, iar pentru toate emailurile importate puteti adauga etichete pentru a le diferentia de cele deja existente.

Lista completa a serviciilor din care pot fi importate emailurile si contactele asociate adreselor de email:

Mai multe detalii
Via Mashable

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *