fbpx

Cea mai utilă funcție din Gmail pe care nu o știați – Undo Send

Eu am descoperit-o de câțiva ani, dar se pare că nu e foarte cunoscută, din moment ce încă mai dau peste oameni care îmi spun că trimit uneori emailuri din greșeală unor persoane și și-ar dori o funcție care să anuleze aceste emailuri, chiar și după ce au fost trimise.

Ei bine, se poate, în Gmail puteți activa din Settings – Labs funcția Undo Send, după aceea mergeți în Settings – General și setați cât timp vreți să fie activă, între 5 și 30 de secunde, iar bifa să fie pusă pe Enable Undo Send, evident.

undosend1

undosend2

Rezultatul:

undosend3

Practic Gmail încă nu trimite emailul, chiar dacă ați apăsat pe Send, iar în partea de sus a emailurilor vă apare un mesaj și puteți apăsa pe Undo, pentru a opri emailul trimis din greșeală.

Recomandă

6 Comentarii

  1. E bine de stiut ca exista functia de undo, eu unul nu stiam si mi se mai intampla uneori sa trimit un email gresit sau unei persoane care nu trebuia..Mi se intampla ca atunci cand selectez adresa sa mi se ofere sugestii in functie de prima litera cu care incepe adresa de email si din instinct selectez cateodata fara sa ma uit alta adresa de email. Aici e ok functia de undo 🙂

  2. Am și eu setată funcția de ceva luni. Am căutat-o pe Google după ce am trimis un mail din greșeală, care nu trebuia trimis, cum altfel, sub forma respectivă. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *