Reclama: Google Chrome Japan

Pentru cei care nu au testat inca Google Chrome si sigur nu s-au prins nici din spot despre ce e vorba:

Google Chrome este un browser proiectat pentru a face navigarea pe Web mai rapidă, mai uşoară şi mai sigură. Este rezultatul combinării unui design minimal cu o tehnologie sofisticată.

Download

Totusi, mai sunt multe imbunatatiri de facut pana ajunge la nivelul Mozzila Firefox si al comunitatii care sprijina acest browser. In primul rand ii lipsesc addon-urile , cel mai important atu pentru Firefox. La Chrome mi se parea interesanta optiunea de navigare incognito, care ofera utilizatorului posibilitatea de a intra pe diverse site-uri (stiti voi care) fara ca ele sa ramana inregistrate in istoric sau bara de navigare. Firefox are si optiunea asta mai nou, deci raman fan Mozzila in continuare.

Si nu uitati, Internet Explorer e bun doar pentru a descarca Firefox. Mai nou am aflat ca Windows 7 permite optiunea de a face upgrade de la versiunile anterioare. Insa, indiferent de browserul folosit inainte, cand ai terminat updagre-ul te trezesti cu Internet Explorer setat ca browserul implicit. PR misto de la Microsoft, nu?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Dragos Voicu

ieftin si bun…si daca nici google n-ar avea bani, sa zici ca au facut de nevoie…se vede treaba ca daca esti destept/deschis – te scoti si mai ieftin 😉

Marius Sescu

Cel mai avantajos e sa convingi utilizatorii sa creeze continut, inclusiv reclame pentru produsul tau. Cadbury a facut asta cu succes:
http://www.youtube.com/watch?v=TnzFRV1LwIo

alex

Totusi, Opera este mai bun.