Clipurile de la GoPro versus viața reală

Mă uitam la unul din ultimele clipuri lansate de GoPro pentru a promova Hero4 și mă gândeam că pe lângă faptul că promovează al naibii de bine avantajele action cam-ului, următoarea senzație cu care rămâi este că viața ta e tristă și plictisitoare în comparație cu ce vezi acolo. Tineri care se distrează, urcă pe munți, fac surfing, schiază, descoperă locuri și experiențe inedite, în timp ce noi stăm la birou toată ziua și facem aceleași sarcini repetitive, ne stresăm cu clienți, deadline-uri, target-uri și alte minuni ale lumii capitaliste, visând la weekend când vom trăi la maxim, dacă nu suntem prea obosiți și reușim să ne ridicăm de pe canapea.

Doar că realitatea asta din clip e deformată, la fel ca viața văzută doar prin filtrul numit Facebook, unde totul e roz. Ne sunt prezentate doar chestiile faine, dar hai să fim serioși, câți oameni își trăiesc viața doar făcând ceea ce le place, doar distrându-se?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
eBogdan

Sau mai e o varianta.. muncesti la maxim pana cand pleci si tu in vacanta si atunci stii ce ai de afcut cu sau fara gopro :))

Florina

Da, realitatea e extrem de photoshopata in online, dar si din offline (sa nu uitam cum au inceput revistele de fashion, inca din anii ’80, sa prezinte numai modele si frumuseti slabe si aparent fericite).

De-aia avem atatia frustrati printre noi. Mai trist este ca alearga de nebuni sa-si faca viata asa cum o vad la altii la TV / Facebook etc. si, cand obtin ceea ce-si doresc, constata ca nu sunt deloc mai fericiti ca inainte. Ba dimpotriva, sunt foarte dezamagiti.

Florina

Si, eventual, muncind pentru unii pe care ii detestam … care ne pretind sa fim entuziasti si motivati 🙂

razvan

iti pui un action cam pe clanta de la usa biroului si sa vezi ce cadruri extreme o sa prinzi :))