Hai cu totii la Fornetti

Inainte de a vedea spotul urmator, trebuie sa tineti cont de faptul ca Fornetti functioneaza pe sistemul franciza, deci ceea ce veti vedea in imaginile urmatoare, surprinse in Bucuresti, nu este valabil pentru toate francizele Fornetti ( sa speram ).

Totusi, spotul ilustreaza igiena si atentia pentru consumator existente probabil in multe dintre magazinele, fast-food-urile si alte unitati de alimentatie publica din Romania.
Tin minte ca anul trecut, au fost depistati cativa sobolani intr-o patiserie din Copou, foarte des frecventata de studenti.

Post din cadrul campaniei Si sobolanii mananca de la Fornetti, sustinuta pana acum de Piticu si De ce.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
8 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
brindushi

de ce ai puuuuuuuuuuuus? eu nu mai mananc de acolo ever!!! oricum nu mai cumpar de ceva vreme chestii de la cascarabetele astea ambulante pentru ca stiu ca, conditiile de igiena nu pot fi foarte sigure… daca mi se pare ceva suspect in fata nu cumpar nimic nici din magazin…aoleo…deci e de naspa… adio francize….

Marius Sescu

Brandushi, am spus la inceput, nu poti garanta ca ce e acolo e peste tot valabil.
Dar e bine ca lumea sa stie ce se intampla in spatele unor tarabe.

brindushi

eu tot nu mai mananc de la astea de pe strada… 😐

Marius Sescu

Nici eu nu ma omor dupa fast-food &stuff

trackback

[…] Hai cu totii la Fornetti | Marius Sescu 18:47 2 Aprilie […]

Bogdan (unicul)

Pai de asta sunt -ambulante- tarabele ca sa fuga de tot cand vin sobolanii (sau gaborii). :mrgreen: Totusi, God Damn it Man, hai la KFC ca acolo macar tin chicken wings de dimineata la incalzitorul ala transparent si macar le vezi …

[…] În cazul în care ai reticienţe în a mânca de la Fornetti, ar fi bine să te mai gândesti. De ce să nu o faci? Atâta timp cât si şobolanii/şoarecii mănâncă de acolo. În cazul în care te-ai hotărât ar fi ideal să alegi Fornetti de la Unirii(metrou). Astfel de acum încolo când îţi dai o întâlnire nu o vei mai face la Mc la unirii, ci la Fornetti la Unirii, iar în timpul în care ai de aşteptat mai încerci … un fornetti-ratatouille.Campania Şi şobolanii mănâncă de la Fornetti este susţinută de piticu, dece, mariussescu. […]

trackback

dai o întâlnire nu o vei mai face la Mc la unirii, ci la Fornetti la Unirii, iar în timpul în care ai de aşteptat mai încerci … un fornetti-ratatouille. Campania Şi şobolanii mănâncă de la Fornetti este susţinută de piticu, dece,mariussescu.