Hand – bautura si cultura

Un prieten m-a anuntat ca barul Hand din Iasi se redeschide incepand cu 19 februarie pe Stefan cel Mare. Sincer sa fiu nu am fost pana acum in Hand si probabil ca nu retineam nici afisul care anunta inaugurarea daca nu observam sloganul barului: Hand – bautura si cultura. Scurt si la obiect, cred ca au reusit sa sintetizeze foarte bine atat filozofia barului cat si oferta lui. Multe branduri se chinuie in gasirea unor sloganuri cat mai ciudate care sa atraga atentia, cand de fapt cel mai bine e sa transmiti exact ce le oferi clientilor, reducant brandul la principalele atribute.

Deja vad discutiile:
Man, haide in Hand?
De ce?
Cum de ce? Pentru bautura si cultura.

Aveti afisul mai jos, sunt si 2 concerte de deschidere si am inteles ca barul e unul cu o istorie indelungata in Iasi. O sa trag o fuga pe acolo si voi publica un review pe Optzile.ro, chiar m-a facut curios sloganul.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
1 Comentariu
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
antirekin

Sper sa fie mai aerisita locatia, pentru ca cea veche de pe strada garii era teroare, fumul era la el acasa ,tocmai de aia nici nu prea mergeam pe acolo si mai stiu si altii care pentru acelasi motiv nu mergeau.
Oricum acolo muzica e buna si se bea MULT. 😀