fbpx

Hotel Albert, Suceava

Am avut ocazia sa ajung si pe la Suceava si eram nevoit sa raman o noapte pe acolo. Anul asta ne-am oprit la Hotel Albert. Hotelul este situat la iesirea inspre Falticeni, mai exact pe bd. Sofia Vicoveanca, nr. 24. Am vazut ca pe langa cazare in cele 60 de camere mai dispun si de restaurant si bar cu biliard...

Adresa: Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 24, Suceava, judetul Suceava
Website: www.hotel-albert.ro

Am avut ocazia sa ajung si pe la Suceava si eram nevoit sa raman o noapte pe acolo. Anul asta ne-am oprit la Hotel Albert. Hotelul este situat la iesirea inspre Falticeni, mai exact pe bd. Sofia Vicoveanca, nr. 24. Am vazut ca pe langa cazare in cele 60 de camere mai dispun si de restaurant si bar cu biliard, dar am fost prea obosit ca sa mai am chef de asa ceva.

Tarifele de cazare sunt intre 80 ron pentru o camera cu un pat parca si urca pana la 120 de ron pentru un apartament. Este si internet in camera (am vazut ca erau prize) si bineinteles wireless care pica cam des. Camerele erau curate, cu prosoape albe impecabile, calduroase, dar in schimb erau deja locuite (o sa vedeti in pozele de mai jos la ce ma refer). In afara de aceasta mica neplacere (bine ca nu era in camera mea ca n`aveam somn toata noaptea) totul a fost ok. Ma pot declara multumit.

Aveti mai jos pozele de la Hotel Albert Suceava.

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *